Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kivihaan talonvaltaus on päättynyt

Jaa

Kivihaankuja 2:ssa eli ns. Reijolan talossa ollut talonvaltaus on päättynyt 27. joulukuuta, ja talo on jälleen kaupungin hallinnassa. Helsingin poliisilaitos antoi virka-apua talonvaltauksen päättämisessä.

Kaupunki sai tiedon talon valtauksesta 16. joulukuuta. Kaupunki pyrki keskusteluyhteyteen talonvaltaajien kanssa, mutta tilanne ei ratkennut neuvotteluteitse.

Kaupunki on rakennuksen omistajana vastuussa tilojen turvallisuudesta ja terveellisyydestä sekä siitä, että tilat ovat rakennusmääräysten mukaisessa luvallisessa käytössä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vesa Talja
tilaturvallisuuspäällikkö
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 20969
vesa.talja@hel.fi

Irmeli Grundström
tilapalvelupäällikkö
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 42319
irmeli.grundstrom@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Vanhankaupunginlahden ruovikkoalueella tehdään luonnonhoidollinen koeruoppaus20.2.2020 13:08:45 EETTiedote

Helsingin Vanhankaupunginlahdella tehdään 24.2.–15.3.2020 vesilintujen elinympäristöjen parantamiseksi enintään 500 kuution koeruoppaus, jossa avataan ruovikkoon noin viiden aarin avovesilampare. Keinumäen lintutornin edustalle tehtävä ruoppaus on Vanhankaupunginlahden Natura 2000 alueen hoito- ja käyttösuunnitelman (2015–2024) mukainen kunnostustoimi, jolle on Uudenmaan ELY-keskuksen hyväksyntä. Koeruoppauksesta saatavien kokemusten avulla suunnitellaan myöhempiä, laajempia ruoppauksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme