Osuuskauppa Keskimaa

Kivijärvelle rakennetaan uusi Sale-myymälä vanhan tilalle

Jaa

Osuuskauppa Keskimaa on päättänyt rakentaa uuden Sale-myymälän vanhan tilalle Kivijärvellä. Uusi lähes 700 neliön kiinteistö rakennetaan nykyiselle tontille. Vanha myymälä palvelee uuden myymälän avaukseen asti.

Uuden Sale Kivijärven julkisivu.
Uuden Sale Kivijärven julkisivu.

Sale Kivijärven myymälä korvataan täysin uudella moduulirakenteisella myymälällä, joka rakennetaan nykyiselle tontille vanhan myymälän palvellessa aina uuden myymälän avajaisiin asti. Uuteen kiinteistöön tulee myymäläneliöitä n. 400 m² ja taustatiloja n. 250 m². Uusi myymälä valmistuu kesäkauppaan 2019.

Remontin sijaan päädyttiin rakentamaan kokonaan uusi kiinteistö, koska nykyisen kiinteistön kunto oli jo verrattain huono ja tulevien vuosien korjaustarpeet olisivat olleet mittavia. Rakentamalla kokonaan uuden myymälän pystymme tarjoamaan kivijärveläisille nykyaikaiset myymälätilat.

− Uuteen myymälään on tulossa mm. paljon toivotut liukuovet, asiakas-wc sekä mökkiläisille vedenottopiste. Myymälän kalustamisessa huomioidaan erityisesti energiatehokkuus ja hiilijalanjälki mm. muuttamalla kylmäkalusteet ovellisiksi. Valikoiman suunnittelussa haluamme ottaa huomioon paikallisen kysynnän ja tuotetoiveet, kertoo ryhmäpäällikkö Jarkko Elola

− Haluamme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin ja olemme kuunnelleet herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita tuotevalikoiman suhteen. Uudessa myymälässä laajennamme mm. tuoretuotevalikoimaa lähes kaikissa tuoteryhmissä ja pidämme kiinni kivijärveläisille tärkeistä tuoteryhmistä myös kuivissa elintarvikkeissa. Vaikka myymälätilat tulevat olemaan hieman aikaisempaa pienemmät, niin uskon, että moderneilla myymäläkalusteilla ja toteutuksilla lopputuloksena on entistä paremmin kivijärveläisten tarpeita palveleva valikoima, lisää myymäläpäällikkö Mikko Romo.

Uuden myymälän rakennustyöt alkavat tammikuussa työmaa-aitauksien rakentamisella. Elementtitoimitusten osalta yhteistyökumppaniksi on valittu FM-Haus Oy. Vanhan myymälän purkaminen aloitetaan välittömästi uuden myymälän avajaisten jälkeen, joten parkkipaikat ja pihat valmistuvat lopullisesti vasta purun päätyttyä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Sale-ryhmäpäällikkö, Jarkko Elola, 010 767 3029
Sale Kivijärven myymäläpäällikkö, Mikko Romo, 010 767 5314

Kuvat

Uuden Sale Kivijärven julkisivu.
Uuden Sale Kivijärven julkisivu.
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 600 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keskimaa työllistää lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

S-market Suolahti uudistuu kevään aikana – myymälätila laajenee 200 neliöllä7.2.2019 13:10:22 EETTiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Suolahden S-marketin kevään aikana. S-marketin käyttöön saadaan tyhjänä ollut liiketila, jonka myötä myymälä laajenee 200 neliöllä. Erityisiä painopisteitä uudistuksessa ovat hedelmä- ja vihannesosasto, paistopiste, uudistuva pullonpalautus sekä myymälän yleisilmeen selkeyttäminen. Myymälän valikoimat kasvavat ja myös ostoskorin hinta laskee uudistuksen myötä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme