Kauppakeskus Kluuvi

Kluuvista keskustan uusi ruokakeidas – alkuvuodesta 2022 tarjolla myös italialaisia makuja

Jaa

Kauppakeskus Kluuvin kahvila- ja ravintolatarjontaa on uudistettu, monipuolistettu ja kehitetty aktiivisesti viime vuosien aikana. Nyt Kluuvin ravintolakeidas laajenee entisestään, kun norjalainen Olivia Restaurants avaa italialaisen ravintolan Kluuvikadulle alkuvuodesta 2022.

Italialainen ravintola Olivia avataan Kluuvikadulle alkuvuodesta 2022.
Italialainen ravintola Olivia avataan Kluuvikadulle alkuvuodesta 2022.

”Näemme tämän hienona ja luonnollisena askeleena Kluuvin ruoka- ja juomatarjonnan kehittämisessä yhdeksi markkinoiden vahvimmista ja mielenkiintoisimmista. Oliviasta tulee yksi lippulaivoistamme ja yksi Helsingin ravintolakulttuurin maamerkeistä”, sanoo Kluuvia hallinnoivan sijoitusyhtiö Cavendon Mikael Orkovaara.

Olivia tulee kahteen kerrokseen Kluuvikadulle Aleksanterinkadun ja Yliopistonkadun väliin. Ravintolassa on tuhat neliötä ja 250 asiakaspaikkaa. Kesällä ravintolalle rakennetaan terassi. Olivia Kluuvi tarjoilee roomalaisia herkkuja, jotka valmistetaan parhaista italialaisista raaka-aineista.

“Kluuvi on kehittymässä uudeksi upeaksi ruokakohteeksi keskeiselle paikalle. Kluuvin sijainti on ihanteellinen, historia kiinnostava ja rakennus upea. Haluamme olla mukana rikastuttamassa alueen ruokatarjontaa ja luomassa italialaisia ruokaelämyksiä“, sanoo Olivia Restaurantsin Suomen Country Manager Juha Räsänen.

Ravintolan lanseeraus on tehty yhteistyössä Olivian, Cavendon ja kiinteistökonsultointiyritys Cushman & Wakefieldin kanssa.

”Olemme ylpeitä saamastamme ​​vastuusta helsinkiläisen ruoka- ja juomaklusterin kehittämisessä ja jatkamme ilolla tiedon jakamista”, toteaa Jari Jäntti Cushman & Wakefieldistä.

Kluuvissa iloitaan siitä, että Helsingin keskusta kiinnostaa edelleen kansainvälisiä yrityksiä.

”Tilapäisistä haasteista huolimatta se on edelleen yksi Pohjoismaiden dynaamisimmista liiketoimintakeskuksista”, Orkovaara sanoo.

Koronakriisi hankaloitti monien ravintoloiden liiketoimintaa, mutta siitä huolimatta Kluuvissa tehtiin viime vuonna useita uusia vuokrasopimuksia ravintoloiden kanssa. Kluuvi Kitcheniin avautui muun muassa etelä-intialaista ruokaa tarjoava The South Indian, vegaanista aasialaista ruokaa tarjoava Vegoshi ja thaimaalainen The Other One Thai Kitchen.

”Tämä kertoo siitä, että keskusta on kehittymässä, ei tyhjenemässä. Tälläkin hetkellä neuvotteluja uusista vuokrasopimuksista käydään useampaan suuntaan”, Orkovaara sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikael Orkovaara
Cavendo
Senior Asset Manager
mikael.orkovaara@cavendo.se
040 558 4518

Kuvat

Italialainen ravintola Olivia avataan Kluuvikadulle alkuvuodesta 2022.
Italialainen ravintola Olivia avataan Kluuvikadulle alkuvuodesta 2022.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kauppakeskus Kluuvi
Aleksanterinkatu 9
00100 Helsinki

https://www.kluuvi.fi/

Trendikäs ja rento Kluuvi sijaitsee Aleksanterinkadulla, keskellä vilkkainta Helsinkiä. Yksilöllisessä Kluuvissa saat asiantuntevaa ja osaavaa palvelua kaikissa kauppakeskuksen neljässä kerroksessa, niin muodin, urheilun, kauneuden ja vapaa-ajan erikoisliikkeissä kuin myös uniikeissa ja laadukkaissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Kluuvi on ihmisille, jotka ovat kotonaan kaupungissa, ratikoiden kolinassa ja kivitalojen kainaloissa. Kluuvi on ihmisille, jotka hengittävät urbaania kulttuuria, nauttivat elämästä, elämyksistä ja kohtaamisista. Kluuvi on huomisen kaupunkilaisille, joille elämä on ytimessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.