Lämpöpartio Oy

Kodin lämmitysjärjestelmän vaihto 6 tunnissa - Lämpöpartio kehitti uuden konseptin kodin energiaremonttiin

Jaa
Ekologisia energiaremontteja valtakunnallisesti toteuttava Lämpöpartio Oy on kehittänyt uuden tavan vaihtaa kodin vanha lämmitysjärjestelmä ekologiseen ilma-vesilämpöpumppuun. Kehitetyn asennuskonseptin keskiössä on lämpöpumpun esiasennus, jolloin lämmitysjärjestelmän uudistaminen voidaan tehdä asiakkaan kotona jopa 6 tunnissa, kun remontin kesto alalla on yleensä noin 2-5 päivää.
Lämpöpartion uusi asennuskonsepti
Lämpöpartion uusi asennuskonsepti

Ekologisia energiaremontteja, kuten ilma-vesilämpö- ja aurinkosähköjärjestelmien asennuksia, toteuttava Lämpöpartio on kehittänyt alalla täysin uudenlaisen konseptin kodin lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen jopa kuudessa tunnissa.

Kodin energiaremontissa vanha järjestelmä, kuten öljy-, kaasu- tai sähkölämmitys, vaihdetaan uuteen lämmitysjärjestelmään. Lämpöpartio on erikoistunut ilma-vesilämpöpumppuihin niiden kustannustehokkuuden ja ekologisuuden vuoksi.

Perinteisesti energiaremontti kestää asiakkaan kotona noin 2-5 päivää - tämä pitää sisällään koko remontin vanhan lämmitysjärjestelmän purusta uuden asennukseen. Lämpöpartion uudessa konseptissa pääpaino on työvaiheissa, jotka tapahtuvat ennen asiakkaan luona tehtävää asennusta.

“Merkittävin uudistus konseptissamme on ilma-vesilämpöpumpun esiasennus”, kertoo Lämpöpartion toimitusjohtaja Vesa Malmberg. “Esivalmistelemme lämpöpumpun ennen kohdeasennusta omalla esituotantolinjallamme. Kun tärkeitä sähkö- ja putkiasennuksia voidaan tehdä ideaalisissa olosuhteissa ahtaan pannuhuoneen sijaan, tuo se nopeuden lisäksi myös lisää laatua asennukseen.”

Esiasennuksen lisäksi uudessa konseptissa painottuvat asennuskohteen kartoitus sekä suunnittelu. Ennakkokartoituksessa selvitetään yhdessä asiakkaan kanssa mm. kiinteistön energiantarve ja asennustyön vaatimukset. Kartoituksen pohjalta jokainen kohde suunnitellaan tarkasti, jotta asennus saadaan hoidettua mahdollisimman tehokkaasti sekä laadukkaasti. Samalla varmistetaan, että asiakkaan kohteeseen toimitetaan oikeanlainen laite sekä kaikki oikeat tarvikkeet.

Lämpöpartio on kevään 2023 aikana tehnyt jo useita energiaremontteja, joissa ilma-vesilämpöpumput on esivalmisteltu kohdeasennusta varten, ja kokemukset ovat hyviä.

“Käytäntö on jo osoittanut, että uudesta tavasta tehdä hyötyvät kaikki”, Malmberg kertoo ja jatkaa: "Asiakkaalle tämä on vaivaton, kun lämmin vesikin on kotona poikki vain hetken. Myös työntekijät ovat pitäneet uudesta toimintatavasta ja pystymme myös yrityksenä paremmin ja kustannustehokkaammin auttamaan lämmityslaskujen kanssa kamppailevia.”

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Lämpöpartion uuden ilma-vesilämpöpumpun asennuskonseptin esittely: lämmitysjärjestelmän vaihto jopa 6 tunnissa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lämpöpartion uusi asennuskonsepti
Lämpöpartion uusi asennuskonsepti
Lataa
Uuden konseptin keskiössä on ilma-vesilämpöpumpun esiasennus
Uuden konseptin keskiössä on ilma-vesilämpöpumpun esiasennus
Lataa
Lämpöpartion toimitusjohtaja Vesa Malmberg
Lämpöpartion toimitusjohtaja Vesa Malmberg
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lämpöpartio Oy
Lekatie 6
67800 Kokkola

https://lampopartio.fi

Tietoa yrityksestä

Lämpöpartion on ekologisiin energiaremontteihin, kuten ilma-vesilämpöpumppu- ja aurinkosähköratkaisuihin, erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2011 Kokkolassa ja toimii valtakunnallisesti. Vuonna 2022 yrityksen liikevaihto oli noin 16 M€ ja se työllistää noin 80 työntekijää. Lämpöpartio on tehnyt yli 12 000 energiaremonttia ja asentanut yli 8000 ilma-vesilämpöpumppua.

https://www.lampopartio.fi

https://www.lampopartio.fi/ilmavesilampopumppu

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.