Viisas Elämä Oy

Koe syvällinen rauhantunne hetkellisen mielihyvän sijaan

Jaa

Harri ja Ilkka Virolaisen uutuuskirja Sisäinen rauha (Viisas Elämä, 2021) kertoo, miten rauhaa, harmoniaa ja onnellisuutta voi kokea olosuhteista riippumatta. Ajatuksia herättävä teos sisältää konkreettisia, omaan arkeen sopivia harjoituksia tietoisen läsnäolon saavuttamiseksi hektisessä ajassamme.

Valokuva: Julia Alakulju       Kirjan kansi: Taivo Org
Valokuva: Julia Alakulju Kirjan kansi: Taivo Org

Ulkoisesti kaikki on ihan hyvin: on kiinnostava työ, mukava perhe, hyvä taloudellinen tilanne, ystäviä ja harrastuksia. Silti mieltä kalvaa tunne, että mikään ei riitä.

”Tyypillisesti ihmiset etsivät onnellisuutta ja sisäistä rauhaa työsaavutuksista, ihmissuhteista, ruuasta, internet-surfailusta, harrastuksista ja päihteistä”, veljekset toteavat. ”Nämä antavat kuitenkin vain hetkellistä mielihyvää syvällisen rauhan tunteen sijaan.” Mutta kuten he kirjassaan opastavat, sisäisen rauhan voi saavuttaa ulkoisista tekijöistä riippumatta ja toisaalta sisäistä rauhaa voi kokea myös hektisessä työelämässä, kiireisessä perhearjessa pienen lapsen itkiessä tai esimerkiksi liikenneruuhkassa.

Kirjoittajat tietävät hyvin, mistä puhuvat. Kun monia elämän suuret kysymykset alkavat kiinnostaa vasta myöhemmin elämässä, he kiinnostuivat elämän syvällisemmistä teemoista jo 20-vuotiaina. Nyt kummallakin on neljä maisterin tutkintoa ja myös tohtorin tutkinnot, ja he ovat järjestäneet yli 15 vuoden ajan työpajoja, luentoja sekä yksilöllistä ohjausta ja fasilitointia sisäisen rauhan kokemiseen. Kaikista elämän tärkeistä pyrkimyksistä yksi nousee yli muiden: sisäisen rauhan saavuttaminen.

Sisäinen rauha ei tarkoita elämän passivoitumista tai rakkaista asioista tai ihmissuhteista luopumista, vaan elämä voi olla hyvinkin aktiivista. Olennaista on oivaltaa, ettei sisäistä rauhaa voi saavuttaa ulkoisilla tekijöillä eikä ostaa rahalla. ”Sisäinen rauha on perusoikeus, jota ei tarvitse rakentaa tai ansaita – riittää, että yhteys omaan itseen löytyy. Siihen kirja antaa oivat työkalut”, Harri ja Ilkka jatkavat.

Kirja sisältää tiedon lisäksi paljon hyödyllisiä tehtäviä, meditaatioharjoituksia ja itsetutkiskelun kysymyksiä, jotka johdattavat lukijaa kohti sisimmässään jo olevaa sisäistä rauhaa. Sen löytäessään ihminen voi kokea onnellisuutta ja vapautta ajasta ja paikasta riippumatta.

”Sisäisen rauhan tunteen saavuttamisesta on lukuisia hyötyjä arkeen. Se edistää terveyttä ja hyvinvointia, vaikuttaa positiivisesti työsuoritukseen sekä auttaa vuorovaikutuksessa ja ihmissuhteissa. Ylipäänsä sisäinen rauha lisää elämästä nauttimista”, Virolaiset toteavat.

Ilkka Virolainen ja Harri Virolainen ovat kirjoittaneet useita kirjoja mielen voimavaroihin ja ihmisten hyvinvointiin ja potentiaaliin liittyen. He ovat perehtyneet onnistuneisiin muutoksiin tieteellisen tutkimuksen ja työkokemuksen kautta. Virolaiset ovat valmentaneet huippu-urheilijoita, yritysjohtajia ja eri alojen asiantuntijoita. He ovat toimineet myös meditaatio-opettajina ja järjestäneet lukuisia sisäiseen rauhaan liittyviä työpajoja, luentoja ja yksilöllistä ohjausta jo yli 15 vuoden ajan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Harri ja Ilkka Virolainen esittelevät uutuuskirjaansa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet ja lisätiedot:
tiedotus@viisaselama.fi
puh. 044 980 3071

Kuvat

Valokuva: Julia Alakulju       Kirjan kansi: Taivo Org
Valokuva: Julia Alakulju Kirjan kansi: Taivo Org
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Viisas Elämä Oy
Viisas Elämä Oy
Mekaanikonkatu 19 A
00880 HELSINKI

http://www.viisaselama.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Viisas Elämä Oy

Uutuuskirja näyttelijä Irina Björklundilta: Haikuja ihmiskunnalle3.8.2022 08:45:00 EEST | Tiedote

Miten voimme omassa arjessamme antaa panostuksemme planeettamme ja koko ihmiskuntamme tulevaisuuden puolesta? Syyskuussa 2022 ilmestyvä uutuuskirja Haikuja ihmiskunnalle (Viisas Elämä, 2022) on Irina Björklundin vastaus Sir David Attenborough’n silmiä avaavalle teokselle Yksi elämä, yksi planeetta. Teokselle, joka muutti Björklundin elämän ja sai hänet kantamaan oman vastuunsa planeettamme ja ihmiskuntamme puolesta.

Audrey Hepburn – Rakastetun filmitähden vaietut lapsuusvuodet sodan keskellä8.6.2022 08:47:00 EEST | Tiedote

Millaista oli elää voimakastahtoisen äidin varjossa? Mitkä asiat ylläpitivät toivoa nuoren tytön elämässä sodan keskellä? Elämänkerturi Robert Matzenin uutuusteos Audrey Hepburn – Hollantilainen tyttö ja toinen maailmansota (Viisas Elämä, 2022) johdattaa lukijan rakastetun filmitähden, Audrey Hepburnin (1929-1993), vaiettuihin lapsuus- ja nuoruusvuosiin. Vuosiin, jotka määrittivät hänen elämäänsä ehkä enemmän kuin mikään muu, ja tekivät hänestä sen, mikä hän oli.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme