Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Kohti Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta - Asukastilaisuus 12.11.

Jaa

Toinen kaikille avoin asukastilaisuus tulevasta Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksesta järjestetään tiistaina 12.11. klo 17 Kontulan Luupissa.

Nuorten toimintakeskus Luuppi sijaitsee Kontulan ostoskeskuksessa, terveysaseman vieressa, osoitteessa Ostostie 4.

  • Klo 17 paikalliset yhdistykset ja toimijat esittäytyvät
  • Klo 18 ajankohtaista terveys- ja hyvinvointikeskuksesta       

Terveys- ja hyvinvointikeskuksen aukeaa loppukeväällä 2020.

Uusi terveys- ja hyvinvointikeskus tulee toimimaan nykyisissä Myllypuron ja Kontulan terveysasemien tiloissa. Kivikon terveysaseman palvelut siirtyvät muutoksen yhteydessä Kontulaan.

Terveys- ja hyvinvointikeskus tulee tarjoamaan myös esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa,  vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja. 

Asiakkaat saavat tulevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta tarvitsemansa yhteensovitetut sosiaali- ja terveyspalvelut.

Lisää tietoa – Mitä uudistus tarkoittaa tarkemmin?

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen löytyy internetistä (www.hel.fi/terveysasemat).   

Asukkaat mukana Myllypuron suunnittelussa

Järjestämme asukastilaisuuksia ja -kävelyjä sekä työpajoja.  Aiheesta kiinnostuneet voivat ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla sote.asukasosallisuusmyllypuro@hel.fi. Asukkaat ovat tervetulleita mukaan!

Palautetta Myllypurosta

Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen liittyen voi antaa palautetta osoitteessa  www.hel.fi/palaute

Lisätietoa

Lars Rosengren, projektipäällikkö, johtava ylilääkäri, p. 050 555 7781, 
lars.rosengren@hel.fi  

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uusix goes Hietalahden kauppahalli! – Uusixin jouluinen pop up -kauppa tulee taas29.11.2019 09:15:45 EETTiedote

Helsingin kaupungin kuntouttavan työtoiminnan yksikkö Uusix-verstaat avaa 2.12.–23.12. väliseksi ajaksi pop up -kaupan Hietalahden kauppahallissa. Pop upissa on myynnissä sekä jänniä uutuuksia että vanhoja tuttuja suosikkeja Uusixin kierrätysdesign-valikoimasta. Kauppa on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10–18. Made in Helsinki ”Tuotteemme ovat todellisia lähituotteita”, toteaa Uusixin vastaava työnjohtaja Heidi Mäkelä. Kaikki tuotteet valmistetaan Kyläsaaren ja Suvilahden toimipisteissämme osana kuntouttavaa työtoimintaa, jossa työttömät helsinkiläiset voivat päivittää ja oppia uusia taitoja sekä löytää polkuja työelämään välittävässä ja oivaltavassa ilmapiirissä. Suurin osa Uusixilla valmistuvista tuotteista tehdään kierrätysmateriaaleista. Jokaisella tuotteella on tarina. ”Tekijöiden lisäksi tuotteiden tarina syntyy niihin käytetyistä materiaaleista, joista myös iso osa on helsinkiläistä”, kertoo Mäkelä. ”Esimerkiksi tämän joulun mallistoon saamme ensimmäisen erän Mechelininkadu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme