Espoon kaupunki - Esbo stad

Kohti työtä ja koulutusta -tapahtuma tarjoaa tietoa ja palveluja

Jaa

Espoon kaupungin Kohti työtä ja koulutusta -tapahtuma kokoaa yhteen palveluntarjoajia, koulutuksen asiantuntijoita ja työ- tai opiskelupaikkaa etsiviä espoolaisia. Tapahtuma järjestetään Espoon kulttuurikeskuksessa 26.9. klo 10-16 ja se on suunnattu ilman työtä tai opiskelupaikkaa oleville espoolaisille pitkäaikaistyöttömille.

Tapahtuman tarkoituksena on

  • tarjota espoolaisille pitkäaikaistyöttömille konkreettisia väyliä ja mahdollisuuksia oman työllistymis- tai koulutuspolkunsa suunnitteluun ja toteutukseen
  • tarjota ja markkinoida palveluja asiakaskohtaamisten kautta positiivisessa hengessä
  • auttaa kävijöitä löytämään omaan tilanteeseen sopivat palvelut
  • lisätä vuorovaikutusta eri toimijoiden kesken
  • tuoda positiivista energiaa ja iloista mieltä työnhakuun ja opintojen suunnitteluun.

Kohti työtä ja koulutusta -tapahtuma toteutetaan yhteistyössä välityömarkkinatoimijoiden, järjestöjen, oppilaitosten, kaupungin ja TE-palvelujen kesken. Kuntalaisille esitellään vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, joilla päästä elämässään eteenpäin.

Ohjelmassa on työllistymisen ja koulutuksen asiantuntijoiden ja asiakkaiden kohtaamisten lisäksi mielenkiintoisia ja motivoivia tietoiskuja. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisätietoja: www.espoo.fi/kohtityota


Lisätietoja:

Espoon kaupungin työllisyyspalvelujen päällikkö Heidi Nihtilä puh. 043 825 7356

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme