Espoon kaupunki - Esbo stad

Kohti työtä ja koulutusta -tapahtuma tarjoaa tietoa ja palveluja

Jaa

Espoon kaupungin Kohti työtä ja koulutusta -tapahtuma kokoaa yhteen palveluntarjoajia, koulutuksen asiantuntijoita ja työ- tai opiskelupaikkaa etsiviä espoolaisia. Tapahtuma järjestetään Espoon kulttuurikeskuksessa 26.9. klo 10-16 ja se on suunnattu ilman työtä tai opiskelupaikkaa oleville espoolaisille pitkäaikaistyöttömille.

Tapahtuman tarkoituksena on

  • tarjota espoolaisille pitkäaikaistyöttömille konkreettisia väyliä ja mahdollisuuksia oman työllistymis- tai koulutuspolkunsa suunnitteluun ja toteutukseen
  • tarjota ja markkinoida palveluja asiakaskohtaamisten kautta positiivisessa hengessä
  • auttaa kävijöitä löytämään omaan tilanteeseen sopivat palvelut
  • lisätä vuorovaikutusta eri toimijoiden kesken
  • tuoda positiivista energiaa ja iloista mieltä työnhakuun ja opintojen suunnitteluun.

Kohti työtä ja koulutusta -tapahtuma toteutetaan yhteistyössä välityömarkkinatoimijoiden, järjestöjen, oppilaitosten, kaupungin ja TE-palvelujen kesken. Kuntalaisille esitellään vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, joilla päästä elämässään eteenpäin.

Ohjelmassa on työllistymisen ja koulutuksen asiantuntijoiden ja asiakkaiden kohtaamisten lisäksi mielenkiintoisia ja motivoivia tietoiskuja. Tapahtuma on maksuton.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisätietoja: www.espoo.fi/kohtityota


Lisätietoja:

Espoon kaupungin työllisyyspalvelujen päällikkö Heidi Nihtilä puh. 043 825 7356

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunkipyörät tulivat Espooseen jäädäkseen - laaja järjestelmä käyttöön ensi keväänä18.10.2017 22:39Tiedote

Espoon kaupunki jatkaa oman kaupunkipyöräjärjestelmänsä hankinnan valmistelua. Tekninen lautakunta päätti asiasta 18.10.2017. Espooseen hankittava kaupunkipyöräjärjestelmä kattaa keväästä 2018 lähtien 700 pyörää ja 70 pyöräasemaa. Kaupunkipyörien soveltuvuutta Espooseen on toukokuusta lähtien kokeiltu Matinkylän ja Olarin alueilla 100 pyörän ja 10 pyöräaseman voimin. Tekninen lautakunta kehotti tutkimaan mahdollisuutta laajentaa kaupunkipyöräjärjestelmää mahdollisimman nopeasti myös Leppävaaran alueelle.

Tapiola Sinfoniettan Beatles-konsertti käynnistää Nenäpäivä-kampanjan 26.10.18.10.2017 14:45Tiedote

HELP! Nenäpäivä goes Beatles -konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 26.10. käynnistää Nenäpäivä-kampanjan, joka toteutetaan tänä vuonna 26.10.–19.11. Konsertissa kuullaan Beatlesin parhaita biisejä upeina orkesterisovituksina. Kitaristi Marzi Nymanin johtaman Tapiola Sinfoniettan kanssa lavalla nähdään joukko maamme valovoimaisimpia artisteja, mm. Ellinoora, Janna, Pepe Willberg ja Von Hertzen Brothers.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme