Kojamo Oyj

Kojamo korottaa kotimaisen yritystodistusohjelmansa 250 miljoonaan euroon

Jaa

Kojamo Oyj on korottanut vuonna 2001 allekirjoitetun 200 miljoonan euron kotimaisen yritystodistusohjelmansa 250 miljoonan euron suuruiseksi.

Swedbank AB (publ), Suomen sivuliike, tulee mukaan uutena liikkeeseenlaskun järjestäjäpankkina. Muut ohjelmassa olevat järjestäjäpankit ovat Danske Bank Oyj, OP Yrityspankki Oyj, Nordea Bank AB (publ), Suomen sivuliike sekä Svenska Handelsbanken AB (publ), Suomen sivukonttoritoiminta.

Yritystodistusohjelmaa käytetään yhtiön lyhytaikaisen rahoituksen tarpeisiin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kojamo Oyj
Kojamo Oyj
Mannerheimintie 168a
00300 Helsinki

020 508 5000https://kojamo.fi

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä, joka on uudistunut voimakkaasti viime vuosina. Uudistumisen avulla Kojamo voi luoda aidosti parempaa kaupunkiasumista nopeasti muuttuvassa maailmassa. Kojamo muuttaa suomalaista yhteiskuntaa yhdessä asiakkaiden, yritysten, kaupunkien ja muiden toimijoiden kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kojamo Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme