Kokkolan kaupunki

Kokkola jälleen mukana Alihankinta-messuilla Tampereella 21.-23.9.

Jaa

Kokkolan kaupunki, KOSEK ja alueen yritykset osallistuvat tällä viikolla Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan, Tampereen Alihankintamessuille. Kolmipäiväinen tapahtuma tarjoaa kohtaamispaikan metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden kärkiyrityksille, asiantuntijoille ja päättäjille. Messuille osallistuu yli 900 näytteilleasettajaa.

Kokkolalaisyrityksillä on usean vuoden kokemus messuyhteistyöstä ja yhteisosastosta. Yhteisosastolla ovat mukana Best-Hall, Earthpac, Hiltop, Apex Automation Oy, LCC ja Laser Steel, sekä KOSEK ja Kokkolan kaupunki. Uusitun kaupunkibrändin mukaisen osaston on suunnitellut kokkolalainen Solmu Design.

”Alueemme yritykset odottavat jo paljon pääsyä Alihankinta-messuille, ja erityisesti kohtaamisia kasvokkain asiakkaiden ja yhteistyöverkostojen kanssa. On mielenkiintoista nähdä pitkän odotuksen jälkeen, mitä uutta poikkeuksellinen aika on tuonut messutapahtumaan. Positiivisin odotuksin olemme liikkeellä”, toteaa KOSEKin yrityskehittäjä Pekka Pohjola

Alihankinta-messut ovat monille yrityksille vuoden merkittävin tapahtuma uusien kontaktien ja kauppojen muodostamiseen. Osallistujat ja yritykset voivat verkostoitua jo ennakkoon varaamalla tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Halutuimpien henkilöiden kalenterit varataan usein ennakkoon, joten verkostoitumispalvelun käyttö toimii hyvänä oikotienä halutun erityisosaamisen ja kontaktien pariin.

Näyttävä kampanja nostaa esille logistisesti loistavan, ilmapiiriltään innostavan Kokkolan

Kokkola näkyy Alihankinta-messujen aikaan myös Tampereen katukuvassa ja mediassa. Kahden viikon mittaisen kampanjan pääviestinä on Kokkolan sijainti, saavutettavuus ja elämänlaatu, ja kohderyhmänä messukävijoiden lisäksi pirkanmaalaiset yrittäjät, asukkaat ja opiskelijat.

”Kampanja nostaa esille logistisesti loistavan ja ilmapiiriltään innostavan Kokkolan”, kertoo Kokkolan kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Päivi Korpisalo. ”Haluamme murtaa myyttejä Kokkolan kaukaisesta sijainnista, ja tuoda esille virikkeellistä ja yritteliästä kaupunkia, jossa on hyvä elää, yrittää ja opiskella.”

Kampanja toteutetaan Tampereen rautatieaseman aukion ja laitureiden, bussipysäkkien ja uuden ratikan digiscreeneillä, Ilta-Sanomien ja Aamulehden digitaalisissa sisällöissä, Facebookissa ja Instagramissa sekä Aamulehden välissä jaettavassa Pirkanmaan Yrittäjä –lehden messunumerossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Infotillfälle om kommunförsöket med sysselsättning för föreningar och organisationer18.10.2021 10:41:18 EEST | Tiedote

Karlebynejdens kommunförsök hälsar organisationer och föreningar välkomna med på en resa mot en hållbarare framtid. Den 27 oktober ordnas infotillfället ”Framtid i medvind – Kommunförsöket och föreningar i samarbete” som samlar aktörer inom tredje sektorn till ett kick off-evenemang för samskapande. Målet är att bl.a. diskutera och förmedla information om de möjligheter som olika sektorer erbjuder.

Työllisyyden kuntakokeilun infotilaisuus yhdistyksille ja järjestöille18.10.2021 10:37:01 EEST | Tiedote

Kokkolan seudun kuntakokeilu kutsuu järjestö- ja yhdistystoimijat kumppaniksi matkalle kohti kestävämpää tulevaisuutta. Lokakuun 27. järjestettävä ”Myötätuulta tulevaan - Kuntakokeilu ja yhdistykset yhdessä -infotilaisuus” kokoaa kolmannen sektorin toimijoita mukaan yhteiskehittämisen kick off -tilaisuuteen, jonka tavoitteena on mm. välittää tietoa eri toimialojen tuomista mahdollisuuksista ja käydä yhteistä keskustelua.

Dags att synas i trafiken30.9.2021 15:15:00 EEST | Tiedote

I Finland firas nationella reflexdagen årligen den 1 oktober. Reflexdagen påminner om hur viktigt det är att använda reflex och uppmuntrar alla att inleda reflexsäsongen – senast nu. Karleby stad genomför i år en reflexdagskampanj tillsammans med lokala idrottsföreningar. Staden och föreningarna vill påminna alla att använda reflex på vägen till och från skolan och hobbyer. Till eleverna i årskurserna 1–6 delas reflexer ut som är lätta att fästa vid ryggsäcken eller rocken.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme