Kokkolan kaupunki

Kokkolan markkinointikampanjat opiskelijoille ja joulunystäville käynnistyneet

Jaa

Kokkolan kaupunki ja Centria Ammattikorkeakoulu olivat marraskuussa esillä Helsingin Studia-messuilla yhteisellä osastolla. Vilkkaasti kävijöitä kerännyt messutapahtuma toimi myös lähtölaukauksena monikanavaiselle markkinointikampanjalle, joka luo kiinnostusta Kokkolaan opiskelukaupunkina ja nuorten asuinpaikkana.

Kampanjan tavoitteena on tavoittaa korkeakouluopintoja harkitsevat, lukionsa päättävät nuoret ja toisen asteen opiskelijat, jotka tavoittelevat opiskelupaikkaa kevään yhteishauissa. Neljän kuukauden mittainen kampanja näkyy ja kuuluu printtimediassa, ääniaalloilla sekä kohdennetusti Facebookissa ja Instagramissa.

”Studia-messuilla Kokkola opiskelupaikkanakiinnosti varsin monia pääkaupunkiseudulta kotoisin olevia nuoria”, viestintäkoordinaattori Nea Koivisto kuvailee messutunnelmia. ”Nuoret ovat yllättävän valmiita muuttamaan, jos mielenkiintoinen koulutus ja positiivinen mielikuva opiskelupaikkakunnasta kohtaavat. Moni arvostaa myös mahdollisuuksia kansainvälisiin kohtaamisiin, joita Centriassa on luontaisesti ulkomaalaisten opiskelijoiden myötä.

Joulukuun ensimmäisenä päivänä käynnistyi myös kokkolalaista joulunodotusta, paikallisia yrityksiä ja joulutunnelmaa henkivä, vahvasti visuaalinen joulukalenterikampanja Kokkolan kaupungin Instagram-tilillä (@kokkolakarleby). Kalenterin luukuista paljastuu paikallisten yritysten ja toimijoiden lahjakortteja ja tuotepalkintoja, joita arvotaan julkaisuja kommentoineiden kesken. Kampanja suunnataan Kokkolaan ja lähialueelle, ja sen tavoitteena on kasvattaa vahvistaa positiivisia mielikuvia Kokkolasta asuin-, vierailu-, ja shoppailukaupunkina sekä kasvattaa kaupungin seuraajamäärää Instagramissa.

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Sysselsättningsstödet till föreningar ett sätt att hjälpa arbetslösa arbetssökande att få arbete25.1.2022 12:29:36 EET | Tiedote

Karlebyföreningar och föreningar som regelbundet verkar i Karleby kan ansöka om sysselsättningsstöd från Karleby stad. Understödet beviljas efter prövning inom ramen för anslaget för sysselsättningstjänster. På sitt möte den 24 januari 2022 beslutade stadsstyrelsen om grunderna för beviljande av behovsprövat understöd för sysselsättningstjänster både beträffande föreningar och arbetslösa arbetssökande som kan omfattas av understödet.

Yhdistyksien työllisyysavustuksella edistetään työttömien työnhakijoiden työllistymistä25.1.2022 12:25:55 EET | Tiedote

Kokkolalaisilla ja Kokkolassa säännöllisesti toimivilla yhdistyksillä on mahdollista hakea työllisyysavustusta Kokkolan kaupungilta. Avustusta myönnetään harkinnanvaraisesti työllisyyspalveluiden määrärahan puitteissa. Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 24.1.2022 työllisyyspalveluiden harkinnanvaraisen avustuksen myöntämisperusteista niin yhdistysten kuin avustuksen piiriin soveltuvien työttömien työnhakijoiden osalta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme