Kokkolan kaupunki

Kokkolan matkailumajakka -palkinto 2022 Linda Boberg-Santalalle

Jaa

Kokkolan Matkailumajakka – palkinto myönnetään tänä vuonna yrittäjä Linda Boberg-Santalalle. Palkinto luovutetaan kaupungin palkitsemisjuhlassa perjantaina 2.9.2020 klo 15 alkaen.

Linda Boberg-Santala on Öjassa sijaitsevan Café Brygganin kantava voima. Hän on määrätietoisesti ja idearikkaasti kehittänyt viihtyisän saaristokahvilan toimintaa ja ympäristöä yhteistyössä Långö Byagille r.f.:n ja Öjan kotiseutuyhdistyksen kanssa. Toimintaa on nerokkaasti mukautettu vallitsevaan markkinatilanteeseen ulkoilmatapahtumia kehittämällä ja palveluiden kehittämistä yksilöille ryhmätarjonnan sijasta.

Boberg-Santalan oma matkailuyritys NAAST tuo esiin paikallista merenkulun historiaa ja saaristoluontoa opastettujen luontokierrosten muodossa. SUP-lautojen ja kajakkien laitevuokraus oli tämän kesän uusi ja kiitelty palvelumuoto. Linda Boberg-Santala on yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa luonut helposti saavutettavia luonto- ja saaristoaktiviteetteja Öjan saaristoluontoon. Hänenosaamisensa ja aktiivinen osallistuminen alueen matkailuhankkeisiin ja markkinointiin on edistänyt koko Kokkolan matkailutoimintaa.

Kokkolan Matkailumajakka – palkinto myönnetään henkilölle tai organisaatiolle, joka on teollaan tai toiminnallaan edistänyt Kokkolan alueen matkailua ja tehnyt töitä aluemarkkinoinnin hyväksi. Palkinto myönnettiin ensimmäisen kerran vuonna 2012 Blue1:n toimitusjohtaja Stefan Wentjärvelle. Sen jälkeen palkinnon ovat saaneet kapellimestari Sakari Oramo, Kokkola Cup, Kokkolan Tiikerit, Kokkola-Campingin toimitusjohtaja Erkki Ahtiainen, Ykspihlajan Kulttuuriviikko, Café Tankarin yrittäjäperheelle ja Kristiina Teerikankaalle. Vuonna 2021 Matkailumajakka ojennettiin Toivosen eläinpuistolle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kokkolan matkailun toimitusjohtaja Teea Pietilä, teea.pietila@visitkokkola.fi, 044 251 9131

Kaupunginjohtajan sihteeri Sonja Remell, 040 806 5013, sonja.remell@kokkola.fi.

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Tionde Kokkola Material Week mer internationellt än någonsin23.9.2022 14:00:00 EEST | Tiedote

Under sina tio år har Kokkola Material Week uppnått en stark och välkänd ställning som en årlig internationell evenemangsvecka inom kemiindustri, bioekonomi och batteriteknologi. Jubileumsårets evenemang ordnas den 14–17 november 2022. I år ordnas de avgiftsfria seminarierna i Tullpackhuset och Karleby stadshus. Hela veckans program, med undantag av Industry Meeting Point, kan också följas på distans.

Kymmenes Kokkola Material Week kansainvälisempi kuin koskaan23.9.2022 14:00:00 EEST | Tiedote

Kokkola Material Week on saavuttanut kymmenen vuoden aikana vahvan ja tunnetun aseman kansainvälisenä kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian vuosittaisena tapahtumaviikkona. Juhlavuoden tapahtuma järjestetään 14. -17.11.2022. Maksuttomat seminaarit järjestetään tänä vuonna Tullipakkahuoneella ja Kokkolan kaupungintalolla. Koko viikko, Industry Meeting Pointia lukuun ottamatta, on seurattavissa myös streamin välityksellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme