Pirkanmaan ELY-keskus

Kolhonsalmen sillan peruskorjaus käynnistyy – Tehtaantien liikenne katkaistaan 17.5. lähtien sillan korjaustyön ajaksi

Jaa

Kolhon Tehtaantiellä käynnistyy maanantaina 17.5. Kolhonsalmen sillan korjaustyö. Kolhonsalmen silta on yksi niistä kolmesta ELY-keskuksen tämän vuoden siltakohteesta, jotka Pirkanmaan ELY-keskus korjaa perusteellisesti.

Vuonna 1950 rakennetun Kolhonsalmensilta sijaitsee kohdassa, jossa Tehtaantie (Maantie 14352) ylittää Kolhonsalmen. Korjaustyön yhteydessä sillan reunapalkit, pintarakenteet, kuivatuslaitteet ja kaiteet uusitaan. Lisäksi muun muassa betonirakenteiden vauriot korjataan ja sillan teräsrakenteet pintakäsitellään. Sillan peruskorjaustöistä aiheutuu ympäristöön jonkin verran melua ja tärinää.

Ajoneuvoliikenne kiertotielle koko siltaremontin ajaksi

Helatorstaiviikon jälkeen alkavat Kolhonsalmen sillan korjaustyöt kestävät vuoden 2021 syksyyn saakka. Sillan korjaustöiden ajaksi 17.5.– 22.10.2021 ajoneuvoliikenteen pääsy sillalle suljetaan. Sen sijaan jalankulku- ja pyöräliikenteelle järjestetään turvallinen kulku siltapaikan yli. Myös sillan alittavalle vesiväylälle joudutaan tekemään rajoituksia työn ajaksi.

Korjaustöitä tehdään maanantaista perjantaihin klo 7:00–20:00 ja tarvittaessa myös lauantaina klo 9:00–18:00. Siltapaikka kierretään Maantien 348 ja Tehtaantien pohjoisen liittymän (Maantie 14352) sekä Keuruuntien (Maantie 1352) kautta. Kiertotie on pituudeltaan noin kaksi kilometriä ja Keuruuntien osalta se on myös viitoitettu maastoon.

Pirkanmaan ELY-keskuksen peruskorjaushankkeen urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Pahoittelemme sillan korjaustöistä tiellä liikkujille aiheutuvaa haittaa. Toivomme tienkäyttäjien noudattavan riittävää varovaisuutta työmaan kohdalla ja kiertotiereitillä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Oteran Oy:
Työpäällikkö Timo Äkräs, Puhelin 0400 128 996
Työmaapäällikkö Riku Vanhanen, Puhelin 040 573 2813
Työmaamestari Lauri Äkräs, Puhelin 050 918 3492

Projektipäällikkö
Mikko Asunen
Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus
Puhelin
029 502 4106

Valvontakonsultti
Mikko Vellamo
Ramboll Finland Oy
Puhelin
050 410 5082

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme