SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Kolille kesällä 2023 avautuvan Break Sokos Hotel Koli Kylän huoneet ovat nyt varattavissa. Polar Adventures toteuttaa ohjelmapalveluja ja välinevuokrausta.

Jaa

Juhannukseksi 2023 avautuvan lämminhenkisen Break Sokos Hotel Koli Kylän huoneet ovat nyt varattavissa Sokos Hotellien varauskanavien kautta. Hotellin tiloissa aloittava Polar Adventures tarjoaa vieraille valmiita retkiä ja välinevuokrausta. Break Sokos Hotel Koli Kylä sijaitsee Kolin elämänmakuisen kylän keskellä, kansallispuiston luonnon äärellä. Retkeilypolut alkavat aivan hotellin pihapiiristä.

Break Sokos Hotel Koli Kylä. Avautuu juhannukseksi 2023.
Break Sokos Hotel Koli Kylä. Avautuu juhannukseksi 2023.

Break Sokos Hotel Koli Kylä sopii erityisen hyvin aktiivisille perheille sekä retkeilyhenkisille kaveriporukoille ja ryhmille. Bisnesmatkailuun hotelli tarjoaa oman rentouttavan lisänsä. Kylähotellissa on 130 huonetta, joiden sisustusta leimaa kansallispuiston luonnon, Kolin eri vuodenaikojen ja kylätunnelman hieno vuoropuhelu. Ulkoarkkitehtuuri istuu luontevasti kylän rakennusten punasävyiseen tunnelmaan.

Kylähotellin kattokerroksesta löytyvät yleiset saunat sekä tilaussauna maisematerasseineen ja porealtaineen, alakerrasta ravintola Kannonnokka ja kahvila Puronmutka.

Polar Adventures toteuttaa ohjattuja retkiä ja välinevuokrausta kylähotellin vieraille

Kylähotellin yhteistyökumppanina aloittaa ohjelma- ja välinevuokrauspalveluita tarjoava Polar Adventures. Tuore joensuulais-helsinkiläinen yritys panostaa nimenomaan Kolin matkailualueella tuotettaviin palveluihin. Tiedossa on opastettuja retkiä niin kansallispuiston metsissä ja vaaroilla kuin Pielisen aalloilla sekä monipuolista välinevuokrausta sähköpyöristä retkeilyvälineisiin. Liike sijaitsee kylähotellin tiloissa.

”Meillä on suuret odotukset Kolin suhteen, ja lähdemme innolla yhteistyöhön Sokos Hotellien kanssa. On hienoa, että Kolin matkailua ollaan nyt kehittämässä isosti. Me näemme täällä mahtavia kasvun paikkoja”, kertoo Marjo Ennevaara, yksi Polar Adventuresin omistajista.

Ennevaara kertoo yrityksen panostavan erityisesti lapsiperheille suunnattuihin palveluihin. Myös hotellissa huomioidaan lapsiperheitä monin tavoin. Hotellihuoneiden seinältä avautuu lisävuode, ja seinille kiinnitetyillä puolapuilla pienten vieraiden on hauska kiipeillä. Hotelliaulasta löytyy leikkihuone mökkeineen ja kiipeilyseinineen. 

Kansallispuiston vastuullinen toimija

Break Sokos Hotel Koli Kylälle haetaan sekä Sustainable Travel Finland -tunnusta että Green Key -tunnusta osoitukseksi kestävän matkailun eteen tehtävästä työstä. Break Sokos Hotel Koli Kylään tulee oma aurinkovoimala ja lämmön lähteeksi kaukolämpö. Pihasta löytyy runsaasti sähköauton latauspaikkoja. Materiaalivalinnoissa on painotettu paikallisten yritysten tuotteisiin ja rakennusaikainen työvoima on pitkälti paikallista sekin.

Tätä on tiedossa:

  • sijainti keskellä Kolin kylää, pihasta 100 m luontoreiteille
  • huipulle retkeilyreittiä pitkin 3 km, autolla 5 minuuttia
  • neljä kerrosta, 130 huonetta, kaksi ravintolaa, kolme liiketilaa
  • kaikissa huoneissa on lisävuode 1-2:lle, myös esteettömiä huoneita
  • Polar Adventuresin palvelut
  • ullakkosauna sekä tilaussauna porealtaineen ja maisemaparvekkeineen
  • 130 auton pysäköintialue, 10 sähkölatauspaikkaa
  • oma aurinkovoimala, oma aluelämpökeskus

Edellisen tiedotteen voit lukea tästä  linkistä.

Lisätietoja:

Pasi Ripatti, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli Kylä, puh. 050 354 4766, s-posti pasi.ripatti@sok.fi

Marjo Ennevaara, Polar Adventures, s-posti seikkailu@polaradventures.fi

Break Sokos Hotel Koli Kylä on Kolin kylän keskellä, kansallispuiston retkeilyreittien äärellä sijaitseva luonnonläheinen ja rento hotelli. Kylähotelli tarjoaa vierailleen hyvää oloa niin Kolin monimuotoisen luonnon ja aktiviteettien äärellä kuin retkeilypäivän jälkeen hotellilla. Hotellia operoi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa. Kylähotelli tuo uutta tarjontaa Ukko-Kolin huipulla toimivan Break Sokos Hotel Kolin rinnalle.

https://www.sokoshotels.fi/fi/koli/sokos-hotel-koli-kyla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pasi Ripatti, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli Kylä ja Break Sokos Hotel Koli,
pih. 050 354 4766, s-posti pasi.ripatti@sok.fi
Tanja Holmberg, viestintäkonsultti, Pieni Ideapuoti Oy, puh. 050 327 8923,
tanja@pieni-ideapuoti.fi

Kuvat

Break Sokos Hotel Koli Kylä. Avautuu juhannukseksi 2023.
Break Sokos Hotel Koli Kylä. Avautuu juhannukseksi 2023.
Lataa
Break Sokos Hotel Koli Kylä.
Break Sokos Hotel Koli Kylä.
Lataa
Break Sokos Hotel Koli Kylä. Huoneista löytyy lisävuoteet ja puolapuut.
Break Sokos Hotel Koli Kylä. Huoneista löytyy lisävuoteet ja puolapuut.
Lataa
Polar Adventures tarjoaa ohjelmapalveluja ja välinevuokrausta. Liike sijaitsee Break Sokos Hotel Koli Kylällä.
Polar Adventures tarjoaa ohjelmapalveluja ja välinevuokrausta. Liike sijaitsee Break Sokos Hotel Koli Kylällä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi
​S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​
 
Tarjoamme arjen palveluita päivittäistavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupassa ja oman pankkimme kautta. ​
 
Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa - meitä s-ryhmäläisiä on lähes 40 000. Ilmastotavoitteemme ovat maan kunnianhimoisimmat, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,7 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​
 
#parempipaikkaelää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Savuisa Smokehouse-valmisruoka on Suomalainen menestysresepti 2023 – perheyrityksen oivallus pääsee nyt koko maan ruokakauppojen hyllylle1.2.2023 21:00:00 EET | Tiedote

Ylöjärveläisen perheyrityksen Mattila Brosin laadukkaat, savustetut BBQ- ja smokehouse-tyyppiset annosateriat vakuuttivat kilpailun tuomarit ja pääsevät nyt laajaan levitykseen S-ryhmän kaupoissa. Suomalainen menestysresepti -kilpailussa etsitään suomalaisia ruokainnovaatioita – aiemmilta kausilta menestykseen ovat nousseet Boltsi, Rostis ja Fallero.

Pohjoiskarjalainen kylpylähotelli Bomba laajenee ja uudistuu. Vuonna 2024 avautuu täysin uusi hotellisiipi, kesäksi 2023 uudistuvat karjalaiskylän huoneet.30.1.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Nurmeksessa sijaitsevan kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomban yhteyteen aletaan keväällä rakentaa odotettua laajennusosaa järvinäköalahuoneineen. Kesäksi 2024 valmistuva uudisrakennus sijoittuu Pielisen rantamaisemaan nykyisen kylpylähotellin jatkeeksi. Myös Bomban karjalaiskylän hirsirivitalojen huoneet uudistetaan. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa investoi Break Sokos Hotel Bomban kehitykseen 21,2 miljoonaa euroa ja karjalaiskylän huoneuudistukseen 550 000 euroa.

S-ryhmä tutki: Irtonamut maistuvat suomalaisille – viime vuonna tehtiin myyntiennätys30.1.2023 08:31:16 EET | Tiedote

Yleisestä hintojen noususta huolimatta suomalaiset ostivat S-ryhmästä makeisia vuonna 2022 kilomääräisesti mitattuna lähes seitsemän prosenttia edellisvuotta enemmän. Ylivoimaisesti suosituin tuote ovat irtokarkit, joiden myynti kasvoi 28,5 % prosenttia. Makeisten kulutuksessa on nähtävissä hieman alueellisia eroja, ja S-ryhmän ostodata näyttää, että eniten ne maistuvat pohjalaisille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme