BURGER KING® Suomi

KOLMAS BURGER KING® OULUUN - OULULAISILLA JA WOPPEREILLA ERITYINEN SUHDE

Jaa

Burger King avaa ravintolan Oulun Ideaparkiin. Jatkossa Ideaparkissa voi ostaa ruokaa nousematta autosta lainkaan, sillä ravintolaan saadaan myös autokaista. Burger King avaa ovensa arviolta syyskuun lopulla.

BURGER KING ® -ketjun ja Wolt-teknologiayrityksen yhteistyön myötä hampurilaisaterioita saa nyt kotiinkuljetettuna.
BURGER KING ® -ketjun ja Wolt-teknologiayrityksen yhteistyön myötä hampurilaisaterioita saa nyt kotiinkuljetettuna.

Avattava Burger King -ravintola on Oulun kolmas. Aiemmat kaksi ravintolaa sijaitsevat Rotuaarissa (2015–) ja Kaakkurissa (2019–). Myös naapurikunnassa Kempeleessä (2018–) on oma ravintola. Oululaisten erityinen mieltymys liekitettyihin hampurilaisiin on huomioitu ketjutason ravintolasuunnittelussa:

”Oululaiset ovat ottaneet liekillä grillatut hampurilaisemme ja muut herkulliset tuotteemme omikseen, olemme tästä otettuja ja tuomme siksi jo neljännen ravintolamme Oulun seudulle. Asukaslukuun suhteutettuna Oulun seudulla on Suomen toisiksi eniten Burger Kingejä heti Vantaan jälkeen – ja Vantaallakin ravintolamäärä painottuu lentoaseman vuoksi. Oululaisilla ja Woppereilla on erityinen suhde”, iloitsee Siru Kalpio, ketjujohtaja, Burger King Suomi

Uuden ravintolan myötä avataan myös Ideaparkin ensimmäinen Drive thru -autokaista ja aterian voi jatkossa noutaa niin halutessaan myös jalkautumatta.

“Burger King tuo uuden ravintolan myötä myös ensimmäisen kauppakeskusautokaistan Ouluun. Tämän tyyppinen palvelu on harvinaista kauppakeskuksissa koko Suomen tasolla, joten otamme sen innolla vastaan. On hienoa, että kevään poikkeusolosuhteista huolimatta, voimme positiivisin mielin suunnata katsetta tulevaan syksyyn”, kuvaa Jukka Korpimäki, kauppakeskusjohtaja, Ideapark Oulu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Siru Kalpio, ketjujohtaja, Burger King Suomi
Puh. +358 40 5190 233
Email: siru.kalpio@restel.fi

Kuvat

BURGER KING ® -ketjun ja Wolt-teknologiayrityksen yhteistyön myötä hampurilaisaterioita saa nyt kotiinkuljetettuna.
BURGER KING ® -ketjun ja Wolt-teknologiayrityksen yhteistyön myötä hampurilaisaterioita saa nyt kotiinkuljetettuna.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

BURGER KING® Suomi
BURGER KING® Suomi
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

09 733 52http://www.restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju, jonka ravintoloissa syö maailmanlaajuisesti noin 11 miljoonaa herkuttelijaa päivittäin. Hampurilaisravintolat tunnetaan liekillä grillatuista hampurilaispihveistä ja herkuista, jotka valmistetaan aina tilauksesta. Klassikkotuote, WHOPPER®-hampurilainen, on valmistettu muuttumattomalla reseptillä jo vuodesta 1957. www.burgerking.fi

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen  yli 4000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Buffet-, Shell HelmiSimpukka-, Grilsson-, Martina-, O' Learys- Wanha Mestari- Hemingway's -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.www.restel.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta BURGER KING® Suomi

BURGER KING® uudistaa brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen12.1.2021 13:42:01 EETTiedote

Restel-konserniin kuuluva Burger King on vuodesta 1954 lähtien kannustanut asiakkaita nauttimaan pikaruokakokemuksesta omalla tyylillään Have It Your Way -lupauksensa mukaisesti. Nyt ketju ottaa merkittävän askeleen uudistamalla visuaalisen brändi-identiteettinsä ensimmäistä kertaa yli 20 vuoteen. Muutos tulee näkymään Burger Kingin ja asiakkaiden kaikissa kohtaamispisteissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme