Kolme pitkäaikaista Cumulus-hotellia uusiin kuoseihin - Hämeenlinna, Jyväskylä ja Seinäjoki saavat vapunpäivänä Scandic-hotellin

Jaa

Vapunpäivänä kello 14 alkaen muuttuvat Scandiceiksi yli 40-vuotiaat Cumulus-hotellit Hämeenlinnassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Seinäjoki on Scandicille täysin uutta toimintakenttää.

Hämeenlinna sai ensimmäisen Scandic-hotellin kaksi viikkoa sitten, kun 80-vuotias historiallinen hotelli Aulanko brändättiin Scandiciksi. Tänään on Hämeenlinnan keskustahotellin vuoro.

Scandic Hämeenlinna Cityssä on hotelliravintoloiden lisäksi kaupungin erittäin suositut sisä- ja ulkoterassit, joissa on mahdollisuus ruokailla. Hotellissa on siten odotettavissa kevään karnevaalipäivänä Scandiciksi muuttumisen lisäksi myös terassikauden riehakas aloitus.

”Vapunpäivä on todellinen hulinapäivä meillä. Vuoden paras myyntipäivä”, hotellinjohtaja Terhi Serto kertoo.

Jyväskylän Laajavuori Scandiciksi

Viikko sitten avattiin Jyväskylän keskustassa Scandic Jyväskylä City. Vapunpäivänä muuttuu Scandiciksi Jyväskylän kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuori, joka on jatkossa Scandic Laajavuori.

”Laajavuorella on 49-vuotias historia ja keskeinen rooli jyvässeudun hotelli-ravintolakartalla. Yhdeksänvuotinen kylpylähotelliaikakausi on tuonut meille uuden, tasaisen sutinan”, hotellinjohtaja Janne Pälvimäki kertoo.

Jyväskylässä on perinteisesti ollut monta vahvaa hotellialan toimijaa, mutta nyt Scandic nousee kolmella hotellillaan markkina-alueen suurimmaksi hotellipalvelujen tarjoajaksi.
”Omat odotukseni isännänvaihdoksen suhteen ovat korkealla, tämä on ehdottomasti hyvä muutos”, Pälvimäki sanoo.

Seinäjoella kokoustetaan ja nautitaan varhainen aamiainen

Scandic Seinäjoki sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Kokoustiloja hotellissa on seitsemän, aina 150 kokoustajan tiloihin asti.

”Aikaisemmin hotelli tunnettiin maakunnan viihdekeskuksena, johon tultiin ruokailemaan ja majoittumaan sekä tanssimaan ravintolaa Lyhtyyn, joka sittemmin sai nimen Soittola. Nykyään meidät tunnetaan etenkin erinomaisena kokoushotellina.  Monipuoliset kokoustilat sekä keskeinen sijainti vetävät kokousasiakkaita”, hotellinjohtaja Ari Toivonen kertoo.

Akateemikko Alvar Aalto lounasti aikoinaan rakennuksen ravintolahotellissa. Scandic Seinäjoen näyttävä kokoustila kulkee tänä päivänä Aalto-kabinetti-nimellä.

Tyypillisin asiakas Seinäjoen Scandicissa on hieman yli 30-vuotias työmatkalla oleva mies. Terveelliset elämäntavat ja ruoan merkitys ovat nykyhotellivieraalle entistä tärkeämpiä.

”Aamiainen on yhä keskeisempi osa asiakaskokemusta. Monipuolisia tuotteita arvostetaan ja sitä, että erityisruokavaliot on huomioitu. Työmatkustajat tulevat aamiaiselle yhä aikaisemmin. Lounaalla terveellisyystrendi näkyy siinä, että runsas salaattipöytä kerää kehuja. Arvostus hyviä ja terveellisiä raaka-aineita kohtaan on lisääntynyt”, Ari Toivonen summaa.

Keskiviikkoaamusta alkaen kaikissa kolmessa uudessa Scandic-hotellissa tarjotaan Scandic-aamiainen. Vapunpäivänä vaihdetaan hotellien kaikki kyltit, tuotteet ja materiaalit Scandic-brändin mukaisiksi. Myös Scandic Friends -kanta-asiakasedut ja lisäpalvelut toteutetaan hotellissa tiistaista lähtien.

Pohjoismainen hotellialan edelläkävijä Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Scandic on ottanut nyt haltuunsa jo 20 Cumulus-hotellia ja vahvistanut businesmatkailun lisäksi otettaan loma- ja vapaa-ajan matkailusta. Kesäkuun 5. päivä muutetaan viimeinen Cumulus-hotelli Scandiciksi.

Avainsanat

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Hotellit Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restelhotels.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Hotellit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme