Uudenmaan ELY-keskus

Kolme siltarumpu-urakkaa sulkee teitä Nurmijärvellä ensi viikolla

Jaa

Siippoontie (Mt 11475), Vanha Hämeentie (Mt 1378 ) ja Hynnänkorventie (Mt 11480) katkaistaan siltarumpujen uusimisen ja korjaamisen ajaksi.

Siippoontien kiertotie Kylmänojantien ja Koulunkulmantie kautta.
Siippoontien kiertotie Kylmänojantien ja Koulunkulmantie kautta.

Sekä Siippoontie 575 että Vanha Hämeentie 967 katkaistaan molemmat liikenteeltä maanantaina 23.11.2020 klo 7.00 ja avataan liikenteelle viimeistään keskiviikkona 25.11.2020 kello 20.00 mennessä.

Siippoontieltä liikenne ohjataan työn ajaksi kiertoreitille Mt 11473 Kylmänojantie (Kylmäoja) ja Mt 11471 Koulunkulmantie (Palojoki) kautta.

Vanhalta Hämeentieltä liikenne ohjataan kiertoreitille Mt 1321 Raalantie / Nukarintie (Perttula - Nukari) ja Mt 45 Hämeentie (Helsinki - Tuusula - Hyvinkää) kautta.

Lisäksi Hynnänkorventie 305 suljetaan liikenteeltä torstaina 26.11.2020 klo 7.00 ja avataan liikenteelle lauantaihin 28.11.2020 kello 20.00 mennessä.

Hynnänkorventieltä liikenne ohjataan työn ajaksi kiertoreitille Mt 1321 Raalantie (Perttula - Nukari), Mt 1378 Vanha Hämeentie (Raala - Pirtti), Mt 45 Hämeentie (Helsinki - Tuusula - Hyvinkää) ja Mt 11479 Nummitie (Rusutjärvi) kautta.

Urakoitsija Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy:n työpäällikkö Ira Jouppila kertoo, ettei kolmen rummun korjaaminen samanaikaisesti ole aivan tavanomaista.

"Urakassa oli vielä määrärahoja jäljellä, joten teemme nämä rummun korjaukset vielä tämän vuoden puolella", Jouppila kertoo.

Kaikki kolme korjattavaa rumpua ovat betonirumpuja, ja Jouppilan mukaan käyttöikänsä päässä. Jos korjauksia ei nyt tehdä, on vaarana, että rummut sortuvat. Tämä aiheuttaisi huomattavasti pitemmän liikennehaitan tien kulkijoille.

"Liikennehaittaa töistä aiheutuu sen ajan, kun tiet ovat poikki. Merkittävin kohde on Vanha Hämeentie, mutta onneksi siinä kiertotie on lyhyt", Jouppila toteaa.

Hän lisää, että jos työt valmistuvat ennen määräaikaa, voidaan tiet avata aikaisemminkin.

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, kunnossapitopäällikkö Tuomas Vasama, tuomas.vasama@ely-keskus.fi, 0295 021 361

Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen Oy, työnjohtaja Markku Valve 040 547 6550

Kuvat

Siippoontien kiertotie Kylmänojantien ja Koulunkulmantie kautta.
Siippoontien kiertotie Kylmänojantien ja Koulunkulmantie kautta.
Lataa
Vanhan Hämeentien kiertotie kulkee Raalantien, Nukarintie ja Hämeentien kautta.
Vanhan Hämeentien kiertotie kulkee Raalantien, Nukarintie ja Hämeentien kautta.
Lataa
Hynnänkorventien kiertotie kulkee Raalantien, Vanhan Hämeentien, Hämeentien ja Nummitien  kautta.
Hynnänkorventien kiertotie kulkee Raalantien, Vanhan Hämeentien, Hämeentien ja Nummitien kautta.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme