MessukeskusMessukeskus

KoneAgria 2021 on jo kattavampi kuin 2019

Jaa

Lokakuussa järjestetään entistä merkittävästi suuremmat KoneAgria 2021 -messut 14. – 16.10.2021 Tampereella. Kiinnostus tapahtumaa kohtaan on kasvanut koko ajan. Tapahtuman odotus on nyt erityisen suuri pitkän poikkeusajan jälkeen, jolloin ei ole voitu kohdata kasvokkain.

KoneAgria järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2021.
KoneAgria järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2021.

”Ensi syksyn KoneAgria on otettu vastaan innostuneesti. Yrityksiä on  jo nyt ilmoittautunut viimekertaista enemmän ja monet ovat myös kasvattaneet osastonsa kokoa,” kertoo konseptikehittäjä Leo Potkonen, joka vastaa tapahtuman myynnistä. ”Nyt odotetaan innolla kokoontumisrajoitusten purkua ja kohtaamisia messuilla. Kuten muutkin syksyn tapahtumat myös KoneAgria tuottaa sisältöä fyysisen tapahtuman lisäksi verkkosivuilleen. Tällä hetkellä sinne on jo viety uutispalvelu, joka kokoaa alan uutiset ja tiedotteet yhteen. Vähitellen sinne täydentyy myös näyttelyn sisältöä.”

KoneAgria 2021 esittelee kattavasti maatalouskoneita, tarvikkeita ja palveluita nyt jo 16. kerran. Tänä vuonna on esillä erityisen vahvasti karjatalous. Mukaan on pitkästä aikaan saatu muun muassa kaikki lypsyrobottivalmistajat. Mukana on myös kasvinviljelyn ja metsänhoidon koko tarjonta urakointia unohtamatta. KoneAgria nostaa messuilla esiteltäviä uutuustuotteita esille ja jakaa yhdessä Maaseudun Tulevaisuuden, Käytännön Maamiehen ja Koneviestin kanssa kulta- ja hopeamitalit sekä kunniamaininnat kovimmille uutuuksille. Voittajat julkaistaan 7.10.2021.

Ohjelmateemat julkaistaan huhtikuussa, koko ohjelma syyskuussa

KoneAgria on maatalouden ja maaseudun ammattilaisten tapahtuma, joka tarjoaa foorumin tärkeiden asioiden esiintuomiseen ja verkostoitumiseen. KoneAgrian ohjelmasisällöstä vastaa ja sen kokoaa  ProAgria yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. ”Messuille tullaan tutustumaan uutuustuotteisiin, mutta myös päivittämään tiedot alan asioista ja verkostoitumaan. Kehitämme ohjelmaa niin, että se vastaa alan ammattilaisten ajankohtaisia odotuksia ja tarpeita,” kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila ProAgria Keskusten Liitosta. ”Olemme erityisen iloisia siitä, että ohjelmaa ovat rakentamassa toimijat laajasti koko alalta. Saamme varmasti tänä vuonna tapahtumaan myös kiinnostavia kansainvälisiä puhujia. Alamme parhaillaan koota ohjelma eri toimijoiden kanssa. Verkosto on ollut laaja ja sitä kautta saamme varmasti huippuaiheita, haastatteluja ja paneeleja näyttelyyn. Toivotamme messuille tervetulleiksi kaikki alan toimijat, sillä KoneAgria on laajasti koko alan tapahtuma.”

KoneAgrian 2021

KoneAgria on joka toinen vuosi järjestettävä maatalouden ja maaseudun ammattilaisten, maatalouskoneiden, tarvikkeiden ja palvelujen erikoisnäyttely. Tapahtuman järjestää vuonna 2021 Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy:n toimeksiannoista Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. KoneAgria järjestään parittomina vuosina. Parillisina vuosina on vuorossa  Helsingin MaatalousKonemessut, joka järjestetään 13. – 15.10.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.koneagria.fi #koneagria2021

Lisätietoja:

ProAgria Tapahtumat Oy:n hallituksen puheenjohtaja, näyttelyjohtaja Henri Honkala, puhelin 040 8277 100, henri.honkala@proagria.fi

Suomen Messut Osuuskunta, konseptikehittäjä Leo Potkonen, puhelin 045 665 8577, leo.potkonen@messukeskus.com

ProAgria Keskusten Liitto, markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, puhelin 040 560 8551, suvi.anttila@proagria.fi 

Kuvat

KoneAgria järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2021.
KoneAgria järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2021.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The economic impact of Messukeskus Helsinki melted by 80 per cent, pandemic damage radiates over the business life of the entire Helsinki Metropolitan Area8.4.2021 12:01:37 EEST | Press release

The economic impact of Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre on the surrounding business community shrank by 80 per cent when operations had to be completely shut down in the first pandemic year 2020. As a result, restaurants, hotels, taxis and other businesses in the Helsinki Metropolitan Area lost a revenue stream of almost EUR 300 million.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme