Messukeskus

Kongressimessut valitsi uudeksi areenakseen Messukeskuksen

Jaa

Tapahtuma-alan ammattitapahtuma Kongressimessut järjestetään tulevana keväänä Messukeskuksessa Helsingissä. Siirtyminen Messukeskukseen on osa Kongressimessujen kehittämistä ja uudistumista. Kongressimessujen järjestäjä on Management Events.

Managements Events kehittää ja uudistaa muuton myötä Kongressimessujen sisältöä voimakkaasti. Tapahtumaan haetaan lisää tehokkuutta myös uudistuvin tilajärjestelyin.

– Messukeskus on neljäs tapahtuma-areena Kongressimessujen 22-vuotisessa historiassa. Asiakkaamme ovat ottaneet paikanvaihdoksen innostuneesti vastaan. Kongressimessuille osallistuu vuosittain runsaat 200 yritystä ja noin 3000 kävijää, sanoo Management Eventsin myyntijohtaja Petri Hiltunen.

– Tapahtuma-alan toimintaympäristö on muuttunut voimakkaasti Kongressimessujen historian aikana, erityisesti digitaalisuuden myötä. Henkilökohtaiset kohtaamiset ovat silti säilyttäneet vahvan asemansa virtuaalisten kohtaamisten rinnalla. Näen sen vuoksi Kongressimessujen ja koko tapahtuma-alan tulevaisuuden valoisana, sanoo Hiltunen.

– Olemme iloisia, että saamme tarjota Kongressimessuille uuden kodin. Messukeskus on uudistanut tilojaan voimakkaasti ja hionut tekniset ja digitaaliset palvelut huipputasolle kansainvälisessäkin vertailussa. Kongressimessujen areenana voimme auttaa Management Eventsiä kehittämään tapahtumasta entistä tehokkaamman, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Kongressimessut 2018 järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa keskiviikosta torstaihin 11.–12.4.2018.

Kongressimessut

Kongressimessut on tapahtuma-alan ammattilaisten erikoistapahtuma, joka järjestetään tulevana keväänä 22. kertaa. Tapahtumaa on järjestetty aiemmin Wanhassa Satamassa, Kaapelitehtaalla ja Finlandia-talossa. Näytteilleasettajia on runsaat 200 ja kävijöitä noin 3000. Ensi keväänä Kongressimessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.–12.4.2018.

Messukeskus

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2016 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja yli 2200 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9000 näytteilleasettajaa ja 1,1 miljoonaa kävijää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Management Events, Petri Hiltunen, Sales Director, Partner, 050 33 66 551, petri.hiltunen@managementevents.com | www.managementevents.com

Messukeskus, Kristina von Konow, Liiketoimintajohtaja (Tapahtumat, kokoukset ja kongressit), 0400 408 777, kristina.vonkonow@messukeskus.com | www.messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Veneilijöillä mielessä jo tuleva veneilykausi ja hankinnat18.2.2018 18:42Tiedote

Vene 18 Båt -messut keräsi kymmenen päivän aikana 9. -18.2.2018 Messukeskukseen Helsinkiin 64 500 kävijää. Helsingissä järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on kaupallisesti erittäin hyvä. Tänä vuonna venekauppaa tehtiin messulla edellisvuosien tahtiin ja tulevat viikot näyttävät todelliset myyntiluvut. Pääkaupunkiseudulla ostettiin viime vuonna entistä enemmän veneitä ja kasvun uskotaan jatkuvan myös tänä vuonna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme