Messukeskus

Kongressimessut valitsi uudeksi areenakseen Messukeskuksen

Jaa

Tapahtuma-alan ammattitapahtuma Kongressimessut järjestetään tulevana keväänä Messukeskuksessa Helsingissä. Siirtyminen Messukeskukseen on osa Kongressimessujen kehittämistä ja uudistumista. Kongressimessujen järjestäjä on Management Events.

Managements Events kehittää ja uudistaa muuton myötä Kongressimessujen sisältöä voimakkaasti. Tapahtumaan haetaan lisää tehokkuutta myös uudistuvin tilajärjestelyin.

– Messukeskus on neljäs tapahtuma-areena Kongressimessujen 22-vuotisessa historiassa. Asiakkaamme ovat ottaneet paikanvaihdoksen innostuneesti vastaan. Kongressimessuille osallistuu vuosittain runsaat 200 yritystä ja noin 3000 kävijää, sanoo Management Eventsin myyntijohtaja Petri Hiltunen.

– Tapahtuma-alan toimintaympäristö on muuttunut voimakkaasti Kongressimessujen historian aikana, erityisesti digitaalisuuden myötä. Henkilökohtaiset kohtaamiset ovat silti säilyttäneet vahvan asemansa virtuaalisten kohtaamisten rinnalla. Näen sen vuoksi Kongressimessujen ja koko tapahtuma-alan tulevaisuuden valoisana, sanoo Hiltunen.

– Olemme iloisia, että saamme tarjota Kongressimessuille uuden kodin. Messukeskus on uudistanut tilojaan voimakkaasti ja hionut tekniset ja digitaaliset palvelut huipputasolle kansainvälisessäkin vertailussa. Kongressimessujen areenana voimme auttaa Management Eventsiä kehittämään tapahtumasta entistä tehokkaamman, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Kongressimessut 2018 järjestetään seuraavan kerran Messukeskuksessa keskiviikosta torstaihin 11.–12.4.2018.

Kongressimessut

Kongressimessut on tapahtuma-alan ammattilaisten erikoistapahtuma, joka järjestetään tulevana keväänä 22. kertaa. Tapahtumaa on järjestetty aiemmin Wanhassa Satamassa, Kaapelitehtaalla ja Finlandia-talossa. Näytteilleasettajia on runsaat 200 ja kävijöitä noin 3000. Ensi keväänä Kongressimessut järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.–12.4.2018.

Messukeskus

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messut ovat seitsemänneksi suurin media Suomessa ja vaikuttavuudeltaan medioista tuloksellisin, sosiaalisin ja elämyksellisin. Vuonna 2016 Messukeskuksessa järjestettiin 75 messutapahtumaa ja yli 2200 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistui 9000 näytteilleasettajaa ja 1,1 miljoonaa kävijää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Management Events, Petri Hiltunen, Sales Director, Partner, 050 33 66 551, petri.hiltunen@managementevents.com | www.managementevents.com

Messukeskus, Kristina von Konow, Liiketoimintajohtaja (Tapahtumat, kokoukset ja kongressit), 0400 408 777, kristina.vonkonow@messukeskus.com | www.messukeskus.com

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Julkisivuremontti 2017 -kilpailu ratkennut26.9.2017 14:01Tiedote

Julkisivuremontti 2017 -kilpailussa jaetun 1. palkinnon saavat helsinkiläinen As Oy Satakallio ja helsinkiläinen Asunto Oy Pääsky, 3. palkinnon tamperelainen As Oy Kaupinpirtti ja kunniamaininnan tamperelainen As Oy Aleksanterinkatu 9. Asunto-osakeyhtiöille suunnattu kilpailu järjestettiin kuudennen kerran. Voittajat julkistettiin Kiinteistö 2017 -tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä 26.9.2017. Yhteensä 3 000 euron suuruisen palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö.

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme