Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 21.8.2017

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto antoi lausunnon Kårkulla samkommunin taloussuunnitelmasta vuosille 2018–2020 sekä nimesi jäseniä mm. Espoon Eläkekotisäätiön hallitukseen sekä Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian hallitukseen.

Lausunto Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän alustavasta toiminta- ja taloussuunnitelmasta vuosille 2018–2020 sekä lausunto Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY:n alustavasta toiminta- ja taloussuunnitelmaehdotuksesta vuosille 2018–2020 jäivät pöydälle. Lausunnot käsitellään ylimääräisessä konsernijaoston kokouksessa 28.8.2017.

Muista asioista päätettiin esityslistan mukaisesti.

Lisäksi konsernijaosto kuuli Länsimetro Oy:n toimitusjohtajan tilannekatsauksen. Katsauksen mukaan tarkastukset ovat edenneet suunnitellusti. Arvion mukaan asemat ja rata voidaan siirtää HKL:lle käyttöönoton valmisteluun 1.9.2017.

Lisätiedot:

konsernijaoston puheenjohtaja Maria Guzenina, p. 050 512 2282

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme