Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Konsertin työt haittaavat liikennettä keskustassa 30.6.–3.7.2017

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat 30.6.–3.7.2017. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä 30.6.2017 kello 18.00 – 3.7.2017 kello 08.00. Järjestely ei koske huolto- ja tontille ajoa. Pitkältäsillalta keskustan suuntaan on Kaisaniemenrantaan kääntyminen kielletty.

Joukkoliikenne: Ei vaikutusta joukkoliikenteeseen.

Polkupyörät: Liikenne katkaistaan ja ohjataan konserttialueen ohi Linnunlaulun sillan kautta tai vaihtoehtoisesti Tokoinrannasta Eläintarhantien kautta Unioninkadulle.

Jalankulkijat: Kaisaniemen puistossa on kulkua rajoitettu. Rautatieasemalta jalankulkijat ohjataan ohittamaan konserttialue Kaisaniemen puistokujan ja junaradan välistä kevyenliikenteenväylää pitkin. Puiston itäpuolelta on osa Birger Brunilan puistoa ja Svante Olssonin puistokujaa suljettu.

Bussipysäkki: Ei vaikutusta.

Tapahtuman järjestäjä pahoittelee konsertin järjestelyistä aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Local Crew Oy, Minna Alander, p. 045 128 9560
LKJ-Palvelut Oy, Pete Willman, p. 044 555 6658 (liikennejärjestelyt)
Tiia Vilén, tekninen asiantuntija, kaupunkiympäristön toimiala, p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Halloween tuo Teurastamon verisen historian hetkeksi tähän päivään19.10.2017 08:00Tiedote

Teurastamo tuo karnevaalitunnelmaa pimeään syksyyn muuttumalla Halloween-viikonloppuna 3.–4. marraskuuta todelliseksi kauhun tyyssijaksi. Teurastamon Kellohallin katosta roikkui vielä 25 vuotta sitten ruhoja ja teurastajien lihaveitset iskeytyivät leikkuupöytiin. Näihin tunnelmiin palataan jälleen, kun elävät kuolleet vaeltavat Kellohallissa ja After Dark Helsinki tuo karmivan kauhukierroksen Teurastamon vanhaan suolikellariin 2.–4. marraskuuta.

Helsingin ja Espoon yhteishanke kaupunkien pienvesistöjen vedenlaadun parantamiseksi käynnistyy18.10.2017 10:28Tiedote

Helsingin ja Espoon kaupunkien Kaupunkivesistöt kuntoon -hankkeessa tavoitteena on Maunulanpuroon ja Otsolahteen johdettavien hulevesien vedenlaadun parantaminen. Molemmissa kohteissa on tarkoitus puhdistaa hulevettä ravinteista ja haitallisista aineista luonnonmukaisin menetelmin ennen sen päätymistä vesistöön. Hankkeelle on ympäristöministeriön toimesta myönnetty hallituksen kärkihankerahaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme