Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kontulan Kuntokellarissa avoimet ovet 14. tammikuuta

Jaa

Kontulan maanalaisessa kuntoilu- ja voimailukeitaassa Kuntokellarissa on avoimet ovet sunnuntaina 14. tammikuuta kello 12.00 - 17.00.

Tällöin Kuntokellariin on maksuton sisäänpääsy, ja ohjelmassa on laiteopastusta, erilaisen monipuolisia jumppia sekä kehonkoostumusmittausta.

Ohjelma
13.00 - 16.00 laiteopastusta ja kehonkoostumusmittausta
Jumpat
- 13.00 - 13.30 Core-jumppa
- 13.30 - 14.00 Voima-jumppa
- 14.00 - 14.30 Venyttelyjumppa

Tervetuloa!

Lisätietoa Kontulan kuntokellarista

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme