Messukeskus

Kopterikamerat - nouseva ilmiö matkailussa

Jaa

Nykyään kuka tahansa voi tuottaa huikeaa ilmakuvaa kopterikameralla eli dronella, ja sen jälkeen jakaa sisällön sosiaalisen median kanaviin. Dronet ovat kasvattaneet suosiotaan matkailijoiden keskuudessa, koska niiden käyttö on helppoa, niillä voi ikuistaa esimerkiksi omia urheilusuorituksia ja niiden tuottaman sisällön jakaminen on nopeaa.

Tervetuloa kuulemaan Matka 2018 -messuille, mitä hyötyä dronesta on matkailussa.

Aika: Torstaina 18.1. klo 10.00

Paikka: Inspiration Stage, Matkamessut, halli 7

Aihe: Travel with drones / Annika Karstadt, Senior Communication Manager EMEA at DJI (esitys on englanniksi)

Esityksen jälkeen on mahdollisuus itse kokeilla dronen lennättämistä. Ilmoittautumiset ennakkoon riikka.luomanpaa@messukeskus.com tai paikan päällä luennon jälkeen. HUOM! Demolennätykseen voidaan ottaa vain kuusi ensiksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja droneista: DJI, Annika Karstadt, Senior Communication Manager EMEA, annika.karstadt@dji.com

Lisätietoja drone-luennosta ja kokeilusta: Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

Lisätietoja Matka 2018 -messuista: Messukeskus, tiedottaja Johanna Suni p. 040 515 4216, johanna.suni@messukeskus.com

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut järjestetään 17.–21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen ostotapahtuma Matka Workshop Day avaa Matkamessut 17.1. Matkamessujen ensimmäinen päivä 18.1. on ammattilaispäivä. Messut on auki yleisölle 19.–21.1.2018. Samaan aikaan Matkamessujen kanssa Helsingin Caravan-messut | www.matkamessut.fi | www.facebook.com/matkamessut | @matkatravelfair | #matka2018 |

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Auto 2018 -tapahtumassa koeajossa lähes 200 uutta autoa20.9.2018 19:47Tiedote

Nyt jo toista kertaa Auto-tapahtuma tuo uudet autot Messukeskukseen Helsinkiin. Tapahtuma on myynti- ja koeajotapahtuma, jossa koeajojen lisäksi voi tutustua uutuuksiin osastoilla. Tänä vuonna koeajossa on lähes 200 uutta autoa. Koeajossa olevien sähköautojen lukumäärä on triplaantunut kahdessa vuodessa ja nyt pääsee koeajamaan lähes 30 vaihtoehtoista energiaa hyödyntävää ajoneuvoa. Auto 2018 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 9. – 11.11.2018 Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme