MessukeskusMessukeskusMessukeskusMessukeskus

KORJATTU: Tällä viikolla verkossa: ChemBio Finland, Virtual pre-PulPaper ja Helsinki Chemicals Forum

Jaa

Monen tapahtuman järjestämisajankohtaa on tänä vuonna jouduttu siirtämään. Niin myös siirtyivät ChemBio Finland ja PulPaper kevääseen 2022. Tällä viikolla järjestetään molemmista tapahtumista päivän veloituksettomat verkkotapahtumat, joissa avataan ensi vuoden teemoja. ChemBio Finland 2021 virtuaalinen ennakkotapahtuma on keskiviikkona 28.4.2021 ja Virtual pre-PulPaper 29.4.2021. Samaan aikaan järjestetään verkossa Helsinki Chemicals Forum 27.–28.4.2021.

Messukeskuksessa on virtuaalistudioita, joissa tapahtuu tällä viikolla paljon. Kuva: Messukeskus
Messukeskuksessa on virtuaalistudioita, joissa tapahtuu tällä viikolla paljon. Kuva: Messukeskus


ChemBio Finland virtuaalinen ennakkotapahtuma ja Virtual pre-PulPaper ovat molemmat kävijöille veloituksettomia ja tarjoavat laadukasta ohjelmaa. ChemBio Finland avaa tärkeitä aiheita kemian ja bioteknologian kautta. Metsäteollisuuden kansainvälinen Virtual pre-PulPaper tuo esille ensi vuoden kuutta teemaa. Molempiin verkkotapahtumiin osallistuu noin 20 yritystä. Käytössä on Brella-palvelu, jonka avulla voi sopia tapaamisia sekä mukana olevien yritysten että muiden kävijöiden kanssa. Yrityksien sivuilla on myös chat-palvelu. Mukana olevien yritysten sivut aukeavat tapahtumapäivänä.

Kansainvälinen kemikaaliturvallisuuden asiantuntijaseminaari Helsinki Chemicals Forum on kaksipäiväinen maksullinen tapahtuma.

”Verkkotapahtumat kuvataan Messukeskuksen studioissa ja lähetetään suorina lähetyksinä. Osa esityksistä muun muassa kansainväliset keynote-puheenvuorot tulevat etäyhteydellä”, kertoo tapahtumista vastaava liiketoimintapäällikkö Marcus Bergström Messukeskuksesta. ”Nyt voimme tarjota hyvää sisältöä, jota voi seurata kaikkialta maailmasta. Opit verkkotapahtumista kantavat myös ensi vuoteen, jolloin Messukeskuksessa järjestettävät tapahtumamme ovat silloin hybridejä ja osa sisällöstä jaetaan verkon kautta.”

Keskiviikkona 28.4. ChemBio Finland 2021

ChemBio Finland 2021 virtuaalisen ennakkotapahtuman webinaareja ovat Kemian Päivät, Kemian Päivät/Green ChemistrySuomalainen Life Science -ala koronakriisissäTurvallisuuden uusi normaaliHiilineutraali kemia ja strategiset kyvykkyydet ja Uraseminaari. Ohjelma pureutuu moniin todella kiinnostaviin aiheisiin. Biopankit ja rokotetutkimus, koronaan kehitetyt testit, reagenssit ja lääkkeet, kiertotalouden uudet innovaatiot ja toisaalta vetytalouden ja vihreän kemian mahdollisuudet. Millaisia osaajia hiilineutraali kemianteollisuus tarvitsee ja millaisia työuria kemianteollisuudessa on? Turvallisuuden uusi normaali avaa näkökulmia CBRNE-työstä, huoltovarmuudesta, biologisten uhkien ennakoinnista ja koronan vaikutuksista turvallisuuteen. Tapahtuman avaa tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko videotervehdyksellään sekä puheenvuoroillaan Kemian Päivien Säätiön pj Markku Leskelä ja Kemianteollisuus ry:n toimitusjohtaja Mika Aalto. Päivän päättää palkintojen jako, jossa jaetaan Suomalaisten Kemistien Seuran Kiertotalousinnovaatiopalkinto, Suomen Messusäätiön BioFinland ja Kemian hyväksi -palkinnot sekä Kemian Seurojen -palkinto.

Messukeskus järjestää ChemBio Finland -tapahtuman yhteistyössä Kemian Seurojen, Suomen Bioteollisuus ry:n ja Kemianteollisuus ry:n kanssa.

Torstaina 29.4. Virtual pre-PulPaper 2021

PulPaper avaa metsäteollisuuden aiheita kuuden teeman kautta. Teemoja ovat IT and AutomationEnvironment and sustainabilitySafety and risk managementNew products from biomassEfficiency ja Packaging Solutions. Pääpuheenvuoroja tapahtumassa pitävät Ilkka Hämälä Metsä Groupista,  Lauri Pehu-Lehtonen Andrizista ja John Schroeder ABB:ltä sekä yhteispuheenvuoron AFRY:stä Kai Vikman ja Juhana Litja. Tapahtumassa julkaistaan Uusi puu -kilpailun voittajat ja yleisöäänestyksen tulos. Kilpailussa etsitään puupohjaisia ratkaisuja globaaleihin haasteisiin. Pre-PulPaperissa käynnistetään Suomen Messusäätiön PulPaper Award -kilpailu, joka on tänä vuonna yhdistetty From Lab to Business Idea -kilpailuun. Messukeskus järjestää tapahtuman yhteistyössä Puunjalostusinsinöörit ry:n kanssa.

Tiistaina ja keskiviikkona 27.–28.4. Helsinki Chemicals Forum

Kemikaaliturvallisuuden kansainvälisen asiantuntijaseminaarin avaa EU:n ympäristökomissaari Virginijus Sinkevičius. Paneeliteemoja ovat kansainvälisen kemikaali- ja jätestrategian uudistaminen, EU:n vihreän kehityksen ohjelman mukainen kemikaalistrategia, läpinäkyvä kemikaaliriskeistä viestiminen, haitallisten kemikaalien korvaaminen turvallisemmilla vaihtoehdoilla sekä kemikaaliturvallisuus tekstiilien koko arvoketjussa.

Vuonna 2022 kohdataan Messukeskuksessa

Metsäteollisuuden johtava kansainvälinen PulPaper 2022 -tapahtuma järjestetään 29.–31.3.2022 Messukeskuksessa. ChemBio Finland 2022 kokoaa kemian ja bioalan ammattilaiset Messukeskukseen Helsinkiin 30.–31.3.2022. Pohjoismaiden johtavassa kemian ja bioalan tapahtuma esittelee kemianteollisuutta, bioteknologiaa sekä laboratoriotuotteita. Kemikaaliturvallisuuden kansainvälinen asiantuntijaseminaari Helsinki Chemicals Forum järjestetään 30.–31.3.2022. 

www.chembiofinland.fiwww.pulpaper.fiwww.helsinkicf.eu #chembio2021 #pulpaper2021 #ChemicalsForum

Median edustajat voivat rekisteröityä tapahtumiin veloituksetta: https://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

Kuvapankki: http://mediabank.messukeskus.com

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: ChemBio Finland & Virtual pre-PulPaper/tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
Helsinki Chemicals Forum/viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, puh. 050 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Kuvat

Messukeskuksessa on virtuaalistudioita, joissa tapahtuu tällä viikolla paljon. Kuva: Messukeskus
Messukeskuksessa on virtuaalistudioita, joissa tapahtuu tällä viikolla paljon. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The International Friend of Habitare in 2021, Joseph Grima: We must rethink the way we are constructing the world around us5.5.2021 15:00:00 EEST | Press release

Joseph Grima is a British architect who has enjoyed a diverse career and has an extensive background in exhibition curation, research and writing. He has worked as the director and curator of many design and architecture events, and he has also been the editor-in-chief of the architecture and design magazine Domus. Grima is currently working as the creative director of the Design Academy Eindhoven and preparing for the Venice Biennale in May.

Habitaren Kansainvälinen Ystävä Josepf Grima: On aika miettiä uudelleen, miten rakennamme ympäröivää maailmaamme4.5.2021 14:20:15 EEST | Tiedote

Joseph Grima on monipuolisen uran tehnyt brittiläinen arkkitehti, jonka työkenttä ja tausta kattavat laajasti näyttelyiden kuratointeja, tutkimustyötä ja kirjoittamista. Hän on työskennellyt monien design- ja arkkitehtuuritapahtumien johtajana ja kuraattorina, ja on ollut myös arkkitehtuuri- ja muotoilulehti Domuksen päätoimittaja. Tällä hetkellä Grima työskentelee Eindhovenissa Design Academy Eindhoven – korkeakoulun luovana johtajana ja Milanon triennaalin muotoilun pääkuraattorina Milanossa ja valmistautuu Venetsian Biennaleen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme