Vaasan kaupunki - Vasa stad

KORJATTU TIEDOTE /// Vaasa vei voiton Ylen I love muovi -kampanjassa

Jaa

(korjattu kohta kursiivilla) Vaasan kaupunki osallistui huhtikuussa Ylen valtakunnalliseen I love muovi -kierrätyskampanjaan. Kampanjan aikana Vaasa kilpaili Tampereen, Lahden, Joensuun ja Oulun kanssa siitä, kuka kerää eniten kierrätettävää pakkausmuovijätettä. Kilpailun voittaja julkaistiin Ylen suorassa tv-lähetyksessä lauantaina 4.5. Vaasa sijoittui kilpailussa ensimmäiseksi.

Vaasan kilpailuaika oli 10.-12.4., joka huipentui 12.4. järjestettyyn toritapahtumaan. Jokainen vaasalainen sai osallistua kilpailuun tuomalla omat pakkausmuovijätteensä kilpailun keräyspisteille. Muovia Vaasassa kerättiin kilpailuaikana yhteensä 3869,6 kg suhteutettuna asukaslukuun.

Kampanjan tavoitteena oli levittää tietoa muovin kierrätyksestä, saada suomalaiset lajittelemaan pakkausmuovinsa ja arvostamaan muovia raaka-aineena. Muovinkierrätys ja sen kehittäminen Vaasassa jatkuu edelleen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Viestintäpäällikkö Nina Lindman, Stormossen, puh. +358 10 320 7640, nina.lindman@stormossen.fi

Markkinointisuunnittelija Eevamaria Paasikari, Vaasan kaupunki, eevamaria.paasikari@vaasa.fi, puh. +358 40 587 9531

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme