Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

KORJATTU TIEDOTE: Valkeakosken yöpäivystys suljettuna 27.6.–21.8.

Jaa

Tays Valkeakosken päivystys on 27.6.–21.8. suljettuna öisin. Tällä aikavälillä Valkeakosken päivystys palvelee päivittäin kello 8–22.

Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.
Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.

Tays Valkeakosken päivystys hoitaa Akaan, Urjalan, Valkeakosken, Lempäälän, Vesilahden, Pälkäneen ja Kangasalan asukkaiden päivystyksellisiä sairauksia ja vaivoja. Valkeakosken yöpäivystyksen sulku vaikuttaa näiden kuntien yöaikaiseen päivystykselliseen hoitoon aikavälillä 27.6.–21.8.2022.

Sulku joudutaan tekemään hoitohenkilöstön hankalan rekrytointitilanteen takia.

Ohjeet yöpäivystyksen sulun aikana

Omatoimisesti päivystykseen hakeutuvat asiakkaat voivat tulla Valkeakosken päivystykseen kello 21:een asti. Tapauskohtaisesti asiakas voidaan ottaa vastaan myös kello 21–22, jos kyseessä on esimerkiksi haavan ompelu.

Ensihoito kuljettaa potilaita Valkeakosken päivystykseen kello 8–20.

Valkeakosken yöpäivystyksen ollessa suljettuna Tays Päivystys Acuta hoitaa edellä mainittujen kuntien yöaikaisen päivystyksen. Acutan katuosoite on Ensitie 8, Tampere.

Ennen omatoimista päivystykseen hakeutumista tulee aina ensin soittaa päivystysapunumeroon 116117. Päivystysavusta saa juuri omaan tilanteeseen sopivat ohjeet.

Päivystysvastaanotto on tarkoitettu vain äkillisesti sairastuneille ja loukkaantuneille, joiden tulee saada hoitoa välittömästi ja jotka eivät voi odottaa virka-aikaista vastaanottoa.

Korjaus: Päivitettyyn tiedotteeseen lisätty maininta myös Vesilahden kunnasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja medialle tarvittaessa:

Mikko Franssila, ylilääkäri,
044 472 9662

Kuvat

Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.
Tays Valkeakosken pääsisäänkäynti ja päivystyksen sisäänkäynti.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Ukrainatalo sai etiikkapalkinnon30.6.2022 13:30:24 EEST | Tiedote

Pirkanmaan terveydenhuollon etiikan edistämisrahaston vuosittainen etiikkapalkinto on tänä vuonna myönnetty Tampereella toimivalle Ukrainatalolle. Palkinto on 6000 euroa. Vuosittain jaettavan palkinnon myöntää Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja sen hoitoeettinen neuvottelukunta. Ukrainatalo perustettiin keväällä 2022, ja se on ensimmäinen Suomessa toimiva sotaa paenneille ukrainalaisille tarkoitettu kohtaamispaikka. Ukrainatalon tavoitteena on edistää kotoutumista, työllistymistä sekä verkostoitumista. Avoimin ovin toimiva talo tarjoaa yhteisöllisyyden lisäksi myös käytännön tukea. Apua on mahdollista saada esimerkiksi työ- ja opiskelupaikan hakemiseen sekä asuntojen ja majoituksen etsimiseen. Lapsille järjestetään kerhotoimintaa, ja nuorille aikuisille se toimii myös oppimiskeskuksena. Tavoitteena on lisätä suomalaisten ja ukrainalaisten kulttuurin tuntemusta. Ukrainatalo toimii vapaaehtoisvoimin, ja sen käyttäjät tulevat ympäri Suomea. Pirkanmaan etiikan edistämispalkinnon saajaksi voi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme