Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

KORJAUS MEDIAKUTSUUN: 29. syyskuuta pidettäväksi suunniteltu suuronnettomuusharjoitus peruuntuu

Jaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Sisä-Suomen poliisilaitos ja Pirkanmaan pelastuslaitos valmistelivat yhteistä suuronnettomuusharjoitusta, johon on kutsuttu mukaan myös mediaa. Harjoitus joudutaan valitettavasti peruuttamaan.

Syyskuun 29. päivälle suunniteltu suuronnettomuusharjoitus joudutaan peruuttamaan työtaistelutilanteen vuoksi. Taysin, poliisin ja pelastuslaitoksen yhteisen harjoituksen oli määrä tapahtua Kangasalla Kaivannon sairaalan ympäristössä.

Mahdollisesta uudesta harjoitusaikataulusta tiedotetaan erikseen myöhemmin. 

Yhteyshenkilöt

Anni VähäläViestintäasiantuntija

Päivittäisviestintä, mediayhteistyö, koronavirusviestintä. Henkilöstöviestintä.

Puh:046 921 6225anni.vahala@pshp.fi

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Elämänaukio 2, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä psykiatrian avohoidon eri toimipisteissä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa, Tays Sydänsairaala, Fimlab Laboratoriot ja Tays Kehitysyhtiö. Lisätietoja meistä: tays.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Kutsu medialle: tutustumiskierros Tays Psykiatrian työmaalla 29.9. klo 12-12.4512.9.2022 11:13:27 EEST | Kutsu

Kutsu medialle: tutustumiskierros Tays Psykiatrian työmaalla 29.9. klo 12-12.45 Kutsumme mediaa kurkistamaan tuleviin Tays Psykiatrian tiloihin ja kuulemaan, millaista psykiatrinen hoito siellä tulee olemaan. Rakennus otetaan käyttöön vuoden 2024 alussa. Tays Psykiatrian uusia tiloja alettiin rakentaa Tays Keskusairaalan alueelle, potilashotellin taakse vuonna 2020. Rakentaminen on edennyt aikataulussaan ja toiminta uusissa tiloissa käynnistyy vuoden 2024 alussa. Rakennukseen sijoittuvat mm. aikuispsykiatrian osastot, poliklinikat, monitoimitiloja, henkilökunnan työtilat sekä pysäköintitilaa. Rakennuksen kokonaispinta-ala tulee olemaan 29 000 m2 ja kustannusarvio 97,5 M€. Uuden rakennuksen myötä Tays Pitkäniemen tilat jäävät pois käytöstä. Suurinta osa psykiatrisista potilaista hoidetaan avohoidossa. Osastolla olevien potilaiden keskimääräinen hoitoaika on 25 vrk. Sairaansijoja on yhteensä 184, ja suurin osa potilashuoneista on yhden hengen huoneita. Rakennus muodostuu osastosiivistä j

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme