Laurea

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa keskiviikkona - Laureassa tarjolla opiskelupaikka yli 800 uudelle opiskelijalle

Jaa

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 6. syyskuuta. Laurea-ammattikorkeakoulussa haettavana on nyt yhteensä 830 uutta opiskelupaikkaa tammikuussa 2018 alkaviin koulutuksiin. Tarjolla on monipuolisia ja joustavia opiskelumahdollisuuksia kuudella kampuksella eri puolilla Uuttamaata.

Valtaosa aloituspaikoista monimuoto-opinnoissa

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia on syksyn yhteishaussa tarjolla Laurean kaikilla kuudella kampuksella Espoossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Porvoossa ja Vantaalla. Aloituspaikkoja ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on Laureassa tarjolla 685.

Joustavat opiskelumahdollisuudet kiinnostavat yhä enemmän hakijoita. Sen vuoksi suurin osa Laureassa tarjottavista aloituspaikoista onkin tämän syksyn yhteishaussa tarjolla niin sanottuina monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua ja se mahdollistaa erinomaisesti opiskelun työn ohessa.

Tammikuussa 2018 uutena koulutuksena Laureassa käynnistyy sosionomikoulutus Porvoon kampuksella. Aloituspaikkoja Porvoossa monimuoto-opintoina toteutettavassa koulutuksessa on 25. Porvoon lisäksi sosionomiopintoja on syksyn yhteishaussa tarjolla myös Hyvinkään ja Tikkurilan kampuksilla.

Monimuoto-opintojen kasvavaan kysyntään vastaa myös Tikkurilassa alkava terveydenhoitajakoulutus.

Uutuutena kokonaan verkossa toteutettava sosionomikoulutus

Tänä syksynä Laureassa on käynnistynyt ensimmäistä kertaa uusi, kokonaan verkko-opintoina suoritettava liiketalouden tradenomikoulutus. Viime kevään yhteishaussa suuren suosion saanut koulutus on saanut nyt Laureassa rinnalleen myös verkko-opintoina toteutettavan sosionomikoulutuksen.

Verkko-opintoina toteutettava sosionomikoulutus käynnistyy keväällä 2018 Espoon Otaniemen kampuksella. Opintojen aloituksen lisäksi lähitapaamisia koulutuksessa järjestetään kerran lukukaudessa. Verkko-opinnot sopivat opiskelumuotona erityisesti sellaisille motivoituneille opiskelijoille, jotka käyvät opiskelun ohella töissä, tai jotka asuvat etäällä Laurean kampuksista. Kokonaan verkko-opintoina toteutettava liiketalouden koulutus puolestaan toteutetaan Tikkurilassa.

YAMK-koulutuksissa uutuutena kauneudenhoitoala

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia puolestaan on Laureassa yhteishaussa tarjolla kuusi, joissa on kaikkiaan aloituspaikkoja 145. YAMK-tutkinto tarjoaa jo työkokemusta hankkineelle hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan sekä kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joiden vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

YAMK-koulutuksissa kokonaan uutena koulutuksena Laureassa on tarjolla Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen -koulutus. Laurea on ainoa korkeakoulu Suomessa, joka tarjoaa kauneudenhoitoalan estenomikoulutusta suomeksi, ja nyt mahdolliseksi tulee myös estenomi (YAMK) -tutkinto.

Korkeakoulujen syksyn 2017 yhteishaku on käynnissä 6.9. – 20.9. Kaikkiin koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi. Lisätietoa Laurean yhteishaussa olevista koulutuksista löytyy osoitteesta www.laurea.fi/hakeminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea on uutta osaamista tuottava Suomen palkituin ammattikorkeakoulu, jonka toiminnassa opiskelijat ovat keskiössä ja työelämäläheisyys keskeisessä asemassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa -infotilaisuuksia Uudellamaalla: Hyvinkää 20.11.10.11.2017 09:18Tiedote

Lähiruokaa Uudeltamaalta-hanke järjestää yhteistyössä Elintarviketurvallisuusviraston kanssa infotilaisuuksia, joihin olet tervetullut kysymään ja keskustelemaan elintarviketuotannon tilamyynnin aloittamisesta tai laajentamisesta, ja siihen liittyvästä valvonnasta ja sääntelystä asiantuntijoiden kanssa. Iltapäivässä on mukana myös yritysrahoituksen asiantuntijoita.

Elintarviketuotannon käynnistäminen ja laajentaminen alkutuotannossa -infotilaisuuksia Uudellamaalla: Porvoo 13.11.3.11.2017 09:15Tiedote

Lähiruokaa Uudeltamaalta-hanke järjestää yhteistyössä Elintarviketurvallisuusviraston kanssa infotilaisuuksia, joihin olet tervetullut kysymään ja keskustelemaan elintarviketuotannon tilamyynnin aloittamisesta tai laajentamisesta, ja siihen liittyvästä valvonnasta ja sääntelystä asiantuntijoiden kanssa. Iltapäivässä on mukana myös yritysrahoituksen asiantuntijoita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme