Laurea

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa keskiviikkona - Laureassa tarjolla opiskelupaikka yli 800 uudelle opiskelijalle

Jaa

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy keskiviikkona 6. syyskuuta. Laurea-ammattikorkeakoulussa haettavana on nyt yhteensä 830 uutta opiskelupaikkaa tammikuussa 2018 alkaviin koulutuksiin. Tarjolla on monipuolisia ja joustavia opiskelumahdollisuuksia kuudella kampuksella eri puolilla Uuttamaata.

Valtaosa aloituspaikoista monimuoto-opinnoissa

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia on syksyn yhteishaussa tarjolla Laurean kaikilla kuudella kampuksella Espoossa, Hyvinkäällä, Lohjalla, Porvoossa ja Vantaalla. Aloituspaikkoja ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on Laureassa tarjolla 685.

Joustavat opiskelumahdollisuudet kiinnostavat yhä enemmän hakijoita. Sen vuoksi suurin osa Laureassa tarjottavista aloituspaikoista onkin tämän syksyn yhteishaussa tarjolla niin sanottuina monimuoto-opintoina. Monimuoto-opiskelu sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua ja se mahdollistaa erinomaisesti opiskelun työn ohessa.

Tammikuussa 2018 uutena koulutuksena Laureassa käynnistyy sosionomikoulutus Porvoon kampuksella. Aloituspaikkoja Porvoossa monimuoto-opintoina toteutettavassa koulutuksessa on 25. Porvoon lisäksi sosionomiopintoja on syksyn yhteishaussa tarjolla myös Hyvinkään ja Tikkurilan kampuksilla.

Monimuoto-opintojen kasvavaan kysyntään vastaa myös Tikkurilassa alkava terveydenhoitajakoulutus.

Uutuutena kokonaan verkossa toteutettava sosionomikoulutus

Tänä syksynä Laureassa on käynnistynyt ensimmäistä kertaa uusi, kokonaan verkko-opintoina suoritettava liiketalouden tradenomikoulutus. Viime kevään yhteishaussa suuren suosion saanut koulutus on saanut nyt Laureassa rinnalleen myös verkko-opintoina toteutettavan sosionomikoulutuksen.

Verkko-opintoina toteutettava sosionomikoulutus käynnistyy keväällä 2018 Espoon Otaniemen kampuksella. Opintojen aloituksen lisäksi lähitapaamisia koulutuksessa järjestetään kerran lukukaudessa. Verkko-opinnot sopivat opiskelumuotona erityisesti sellaisille motivoituneille opiskelijoille, jotka käyvät opiskelun ohella töissä, tai jotka asuvat etäällä Laurean kampuksista. Kokonaan verkko-opintoina toteutettava liiketalouden koulutus puolestaan toteutetaan Tikkurilassa.

YAMK-koulutuksissa uutuutena kauneudenhoitoala

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavia koulutuksia puolestaan on Laureassa yhteishaussa tarjolla kuusi, joissa on kaikkiaan aloituspaikkoja 145. YAMK-tutkinto tarjoaa jo työkokemusta hankkineelle hakijalle mahdollisuuden syventää osaamistaan sekä kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joiden vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto.

YAMK-koulutuksissa kokonaan uutena koulutuksena Laureassa on tarjolla Kosmetiikka-asiantuntijuuden kehittäminen ja johtaminen -koulutus. Laurea on ainoa korkeakoulu Suomessa, joka tarjoaa kauneudenhoitoalan estenomikoulutusta suomeksi, ja nyt mahdolliseksi tulee myös estenomi (YAMK) -tutkinto.

Korkeakoulujen syksyn 2017 yhteishaku on käynnissä 6.9. – 20.9. Kaikkiin koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi. Lisätietoa Laurean yhteishaussa olevista koulutuksista löytyy osoitteesta www.laurea.fi/hakeminen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laurea viestintä:
viestinta@laurea.fi

Tietoja julkaisijasta

Laurea
Laurea
Ratatie 22
01300 Vantaa

09 8868 7150http://www.laurea.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu toimii Uudellamaalla kuudella kampuksella. Opiskelussa keskeistä ovat työelämän tarpeista tulevat aidot toimeksiannot, kuten projektit, joiden ansiosta opiskelijat verkostoituvat jo opiskeluaikanaan ja oppivat tärkeitä työelämässä tarvittavia taitoja. Laurea-yhteisöön kuuluu noin 7 800 opiskelijaa, 500 henkilökunnan jäsentä ja 22 000 Laurean alumnia. Laurea on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton yhteisö.

Laureassa tehdään käytännönläheistä tutkimus- ja kehitystyötä strategisilla tutkimusalueilla, jotka perustuvat tulevaisuuden tarpeisiin ja vahvaan osaamiseen sosiaali- ja terveysalalla, palveluliiketoiminnassa sekä turvallisuudessa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Laurea

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Laurea-ammattikorkeakoulussa on vielä paikkoja kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa28.6.2018 08:47Tiedote

Korkeakoulujen kevään 2018 yhteishaun opiskelijavalinnat on julkaistu viimeistään tänään torstaina 28.6. Opetushallituksen lähettämät tuloskirjeet on lähetetty kaikille hakijoille. Laurea-ammattikorkeakoulu järjestää kuitenkin vielä lisähaun kevään yhteishaussa täyttämättä jääneisiin opiskelupaikkoihin kolmessa englanninkielisessä koulutuksessa. Lisähaun tarkoituksena on tarjota syksyksi mahdollisimman monelle halukkaalle opiskelupaikka ammattikorkeakoulussa.

Messut vangeille ja yhdyskuntaseuraamusta suorittaville nyt toista kertaa Suomessa17.5.2018 12:37Tiedote

Helsingin Dallapénpuistossa järjestetään tiistaina 22. toukokuuta toiset rikostaustaisille suunnatut messut. Tänä vuonna myös rikostaustaisten perheet on huomioitu erityisesti messujen ohjelmassa. Vankimessujen tarkoituksena on ohjata ja tuoda tietoa palveluista, joita vangit ja muut rikostaustaiset sekä heidän läheisensä voivat käyttää rangaistuksen aikana ja sen jälkeen. Messuilla esittäytyy asumispalvelujen, oppilaitosten ja työllistymishankkeiden edustajia, päihdetyön yksiköitä, lapsi-, perhe- ja omaistyön palveluja, sekä monia muita palveluntuottajia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme