Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Korkeakoulut kutsuvat vaasalaiset juhlimaan: huippuartistit viihdyttävät Vaasa Campus Festivaleilla 5.9.

Jaa

Uusi lukuvuosi käynnistyy ennennäkemättömästi, kun Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK, Vaasan yliopisto ja Yrkeshögskolan Novia järjestävät yhteisenä lahjana vaasalaisille Vaasa Campus Festival -tapahtuman keskiviikkona 5.9.

Vaasa Campus Festivaleilla esiintyy joukko upeita kotimaisia artisteja.
Vaasa Campus Festivaleilla esiintyy joukko upeita kotimaisia artisteja.

Palosaaren kampuksella järjestettäville festivaaleille ovat tervetulleita korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön lisäksi myös kaikki kaupunkilaiset. Tapahtuma on ainutlaatuinen, sillä vastaavaa tapahtumaa ei ole Suomessa aiemmin järjestetty.

Illan aikana Suomen kauneimmaksikin kehutulla kampuksella esiintyy joukko tunnettuja kotimaisia artisteja. Lavalle nousevat Mira Luoti, Spekti, Teflon Brothers, Hovimuusikko Ilkka, Dj Mista S sekä trio Yön Polte, jonka muodostavat Stig, Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu. Tapahtuman promoottorina toimii VAMKin oma kasvatti Tommi Mäki.

Festivaaleille on ilmainen sisäänpääsy, ja tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Alueella on useita myyntipisteitä, joista voi ostaa iltapalaa ja virvokkeita. Ohjelma, aluekartta ja festarivinkit löytyvät tapahtuman www-sivuilta: https://vaasacampusfestival.fi/fi/

Yhdessä alueen eduksi

Vaasa Campus Festival on kolmen vaasalaisen korkeakoulun yhteisponnistus, jonka ajatuksena on tutustuttaa kaupunkilaiset vaasalaiseen korkeakoulutukseen ja Palosaaren korkeakoulukampukseen.

Vaasalaiset korkeakoulut tekevät edistyksellistä yhteistyötä: yhteisiä panostuksia ovat muun muassa korkeakoulujen tiedekirjasto Tritonia, opetuslaboratorio Technobothnia, kampuksen ravintolapalvelut sekä lukuisat vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Yhteistyötä tehdään myös opetuksessa, turvallisuusasioissa ja opiskelijarekrytoinnissa.

Korkeakoulutus on Vaasan tunnettuuden ja vetovoiman keskeinen edistäjä. Vaasassa joka viides vastaantulija on opiskelija: Palosaaren kampuksella opiskelee n. 10 000 opiskelijaa, ja kaiken kaikkiaan opiskelijoita Vaasassa on yli 12 000. Henkilöstöä korkeakouluissa on lähes tuhat.

- Tapahtuman www-sivut: https://vaasacampusfestival.fi/fi/ 
- Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1907105776217058/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

- Rehtori Tauno Kekäle (VAMK), puh. 040 076 1619
- Rehtori Jari Kuusisto (Vaasan yliopisto), puh. 029 449 8291
- Rehtori Örjan Andersson (Novia), puh. 050 527 2286

Kuvat

Vaasa Campus Festivaleilla esiintyy joukko upeita kotimaisia artisteja.
Vaasa Campus Festivaleilla esiintyy joukko upeita kotimaisia artisteja.
Lataa
Festivaalialueelle saavutaan kahden eri portin kautta. Kaupunkilaisia suositellaan saapumaan paikalle kävellen tai pyörällä.
Festivaalialueelle saavutaan kahden eri portin kautta. Kaupunkilaisia suositellaan saapumaan paikalle kävellen tai pyörällä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK
Wolffintie 30
65200 VAASA

0207 663 300, info@vamk.fihttp://www.puv.fi/fi/

Vaasan ammattikorkeakoulusta VAMKista valmistuu kansainvälisiä ja asiantuntevia insinöörejä, tradenomeja, sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja sosionomeja. Työelämälähtöiset opintomme ja elinvoimainen Vaasan seutu varmistavat erinomaiset työllistymisen mahdollisuudet. Opiskelijoita on noin 3300 ja henkilöstöä 200. VAMK painottaa koulutuksessaan energiatekniikkaa ja kansainvälisyyttä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen korkeakoulujen sekä seudun energiateknologian keskittymän kanssa, joka on Pohjoismaiden merkittävin. www.vamk.fi

Vaasan yliopisto kouluttaa vastuullisia johtajia ja asiantuntijoita tulevaisuuden tehtäviin. Tutkimuksen painoalat ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko.

Monialainen ammattikorkeakoulu Novia on noin 4000 opiskelijan ja 300 asiantuntijan koulutusyhteisö. Novia on Suomen suurin ruotsinkielinen ammattikorkeakoulu, joka tarjoaa tutkintoon johtavaa nuoriso- ja aikuiskoulutusta, ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta sekä täydennyskoulutusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan ammattikorkeakoulu VAMK

Intresset för Vasa yrkeshögskolas engelskspråkiga utbildningsprogram nationellt i topp5.3.2019 12:25:23 EETTiedote

Interkulturell kompetens samt kännedom om den internationella marknaden och internationell handel är högt värderade färdigheter i dagens arbetsliv. Studier inom ett engelskspråkigt utbildningsprogram i en trespråkig miljö – engelska, finska, svenska, ger studerandena möjligheter att tidigt utveckla sensitivitet för kulturella skillnader, kulturkännedom och språkkunskaper.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme