Avidly Oyj

Korona ei lannistanut Sakaa – “Lite bättre” -kampanja käyntiin ilman jääkiekkokisojakin

Jaa

Täydellinen kattaus! Jääkiekon MM-kisat ja mainospaikat kultaa puolustavan Suomen otteluihin. Suomen ensimmäisen jääkiekon MM-kullan, legendaarisen 95:n 25-vuotisjuhlat. Curt Lindströmin “Lite Bättre” -lause yhdistettynä Sakan parempaan autokauppaan.

Näin piti alkaa Suomen Autokauppa Sakan koko vuoden jatkuva Lite Bättre -kampanja – ja miltei näin se alkoikin, vaikka korona tuli ja perui jääkiekon MM-kisat. Saka ei halunnut antautua koronalle ja jättää vuoden suurinta markkinointisatsaustaan happanemaan. Se olisi ollut vastoin Sakan rohkeaa ydintä, jolla yritys on uinut vastavirtaan myös koronan kurittamassa autokaupan markkinassa: Sakan kauppa on koronakuukausina kasvanut viime vuoteen verrattuna.

Perjantaina alkavan “Kulta-Curre” Lindströmin tähdittämän Lite Bättre -kampanjan startti oli alunperin rakennettu jääkiekon MM-kisahuuman ympärille. Kisojen perumisesta huolimatta kampanja haluttiin toteuttaa, sillä tärkeintä on sen viesti – paitsi urheilussa, myös arjessa.

– Curren motto on aina ajankohtainen. Kokemuksen autokaupasta pitää olla lite bättre ja asiakkaiden pitää saada kohtuuhinnalla auto, joka on lite bättre, muotoilee Sakan toimitusjohtaja Eero Poukkula.

– Samalla asenteella suomalaiset päihittävät koronankin. Yhteinen tavoite saavutetaan kyllä, kun sen eteen ollaan valmiit tekemään asioita yhdessä ja vielä vähän paremmin, Poukkula jatkaa.

Sakaa ja Curt Lindströmiä yhdistää myös se, että molemmat ovat tuoneet suomalaisille hyvää Ruotsista. “Curre” ensimmäisen, monella tapaa merkityksellisen, jääkiekon MM-kullan, Saka laadukkaita ja hyvin varusteltuja, suomalaisten autokantaa kohentavia vaihtoautoja.

Sakan Lite Bättre -kampanjan on suunnitellut Avidly, joka on toiminut useamman vuoden Sakan kokonaisvaltaisena markkinoinnin kumppanina. TV-spotit on ohjannut Olli Rönkä ja tuotantoyhtiönä toimi Grillifilms. Curt Lindstömin ohella Lite Bättre -spotteja tähdittää spiikkaajan toimiva Antero Mertaranta.

Lisätiedot:

Eero Poukkula, toimitusjohtaja, Saka, puh. 044 0565 822, eero.poukkula@saka.fi

Saara Rimpiläinen, Account Director, Avidly, puh. 050 411 9559, saara.rimpilainen@avidlyagency.com

Suomen Autokauppa Saka on maamme voimakkaimmin kasvava automyyjä. Olemme aloittaneet autokaupan vallankumouksen, koska suomalaiset ovat joutuneet kärsimään liian kauan huonosta autokaupasta. Me Sakalla uudistamme autokauppaa intohimolla, asiantuntemuksella ja nöyrällä palveluasenteella. Teemme kaikkemme, että auton ostaminen olisi helppoa ja vaivatonta, ja auton omistaminen huoletonta. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 262 miljoonaa euroa.

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 250 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. www.avidly.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Avidly Oyj
Avidly Oyj
Konepajankuja 1
00510 HELSINKI

010 231 9000https://www.avidly.fi

Avidly on Suomen johtava markkinoinnin palvelutoimisto ja johtava pohjoismainen markkinoinnin automaatioyhtiö, joka on listattu Nasdaq First North -markkinapaikalla Helsingissä. Synnytämme kasvun mahdollisuuksia, jotka vievät asiakkaitamme eteenpäin. Toteutamme tätä tehtävää noin 230 henkilön voimin 16 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Lue lisää: investors.avidlyagency.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avidly Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme