Hyvinkään kaupunki

Koronarajoituksia puretaan Hyvinkäällä: Liikuntapaikat aukeavat rajoitetusti

Jaa

Hyvinkään kaupunki purkaa koronarajoituksia kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen osalta Keusoten ohjeiden mukaisesti. Ulkoliikuntatiloissa lapset ja alle 20-vuotiaat voivat jatkaa toimintaansa kuten aiemmin kevään aikana. Sisäliikuntatilat ovat käytettävissä ohjatussa liikuntatoiminnassa alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan kokonaisturvallisuus huomioiden. Aikuisten ulkoliikunta vapautuu 3.5.2021 alkaen, edellyttäen että turvavälejä noudatetaan ja että toiminta on osa ohjattua ryhmätoimintaa.

Aikuisten ulkoliikunta avautuu 3.5.2021 alkaen. Kuva Hyvinkään kaupunki.
Aikuisten ulkoliikunta avautuu 3.5.2021 alkaen. Kuva Hyvinkään kaupunki.

HYVINKÄÄN KAUPUNKI
TIEDOTTAA 3.5.2021
Julkaistavissa heti

Koronarajoituksia puretaan Hyvinkäällä: Liikuntapaikat aukeavat rajoitetusti

Hyvinkään kaupunki purkaa koronarajoituksia kaupungin hallinnoimien liikuntapaikkojen osalta Keusoten ohjeiden mukaisesti. Ulkoliikuntatiloissa lapset ja alle 20-vuotiaat voivat jatkaa toimintaansa kuten aiemmin kevään aikana. Sisäliikuntatilat ovat käytettävissä ohjatussa liikuntatoiminnassa alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaan kokonaisturvallisuus huomioiden. Pukutilat pidetään edelleen suljettuina.

Lisäksi aikuisten ulkoliikunta vapautuu 3.5.2021 alkaen, edellyttäen että turvavälejä noudatetaan ja että toiminta on osa ohjattua ryhmätoimintaa, joka mahdollistaa tarvittaessa altistuneiden tavoittamisen koronatartuntatapauksissa. Toiminnan kuuluu olla ohjattua toimintaa seurojen tai Hyvinkään Opiston kautta.

Yli 20-vuotiaiden aikuisten toimintaan sisäliikuntapaikat avataan tämänhetkisen suunnitelman mukaan maanantaina 17.5.2021 alkaen.

Turnauksia ei edelleenkään suositella järjestettäväksi ennen 17.5.2021. Otteluita on mahdollista järjestää ilman yleisöä, suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota turvallisuusjärjestelyhin.

Lisätietoja
Jyrki Mattila, kaupunginjohtaja, p. 040 541 9576
Pentti Halonen, sivistystoimenjohtaja, p. 040 704 9901
Jarmo Vakkila, liikuntapäällikkö, p. 040 809 4386

Keusoten korona-ohjeistuksia https://www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus/koronasuositukset-ja-rajoitukset/

Avainsanat

Kuvat

Aikuisten ulkoliikunta avautuu 3.5.2021 alkaen. Kuva Hyvinkään kaupunki.
Aikuisten ulkoliikunta avautuu 3.5.2021 alkaen. Kuva Hyvinkään kaupunki.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hyvinkään kaupunki
Hyvinkään kaupunki
Kankurinkatu 4-6
05800 Hyvinkää

019 459 11https://www.hyvinkaa.fi

Hyvinkää on Suomen 23. suurin ja Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan kaupunki. Rakennamme ja kehitämme kaupunkia suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti ja tarjoamme hyvät puitteet sekä monipuolisesti vaihtoehtoja asukkaillemme eri elämänvaiheissa. Kaupunkimme antaa mahdollisuudet elämyksiin ja kokemuksiin niin ulkoilun, kulttuurin kuin liikunnan ja urheilun saralla ympäri vuoden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään opetuslautakunta päätti oikaisuvaatimuksesta OKM:lle – Puutteita rahoituksessa tasapuolisten koulunkäyntimahdollisuuksien turvaamiseksi28.4.2021 09:22:24 EEST | Tiedote

Hyvinkään kaupungin opetuslautakunta päätti kokouksessaan 27.4.2021 oikaisuvaatimuksen tekemisestä opetus- ja kulttuuriministeriölle (OKM). Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Hyvinkään kaupungille valtion erityisavustusta esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen vuosille 2021-2022 yhteensä 272 221,00 euroa, mikä on merkittävä pudotus suhteessa aiemmin Hyvinkäälle myönnettyihin valtionosuuksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme