Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotukset jatkuvat porrastetusti Espoossa – iäkkäiden rokotukset alkavat

Jaa

Koronarokotuksia on annettu sitä mukaa kun rokotteita on saatu Espooseen. Viikoilla 1 ja 2 on rokotettu yhteensä reilu 1400 henkilöä.

Rokotteita on annettu Espoon sairaalan, Samarian infektioterveysaseman, koronanäytteenoton, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoidon ja sosiaali- ja kriisipäivystyksen henkilöstölle. Myös vanhusten hoivakotien henkilökunnan ja asukkaiden rokotukset ovat alkaneet.

Tällä viikolla jatketaan sosiaali- ja terveydenhuollon ja ensihoidon henkilöstön rokotuksia sekä iäkkäiden hoivapalvelujen asukkaiden rokotuksia. Ensi viikolla aloitetaan kotihoidon henkilökunnan ja iäkkäiden kuntalaisten rokotukset. 

Iäkkäiden henkilöiden rokotukset

Espoon kaupunki lähettää postitse kotiin infokirjeen rokotusten alkamisesta ja ajanvarauksesta kaikille 70 vuotta täyttäneille kuntalaisille. Iäkkäät henkilöt kutsutaan rokotuksiin porrastetusti, sillä ikäluokat ovat suuria ja rokotteita on tarjolla aluksi vain rajattu määrä.

Ensimmäisenä kutsun rokotuksiin saavat tänä vuonna 85 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat asukkaat sekä heidän omaishoitajansa ja yli 65-vuotiaat samassa taloudessa asuvat.

Aika rokotukseen varataan erillisen ajanvarausnumeron kautta tai Uudenmaan kuntien yhteisestä sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä. Rokotuksiin kutsutut saavat ohjeet ajanvaraukseen infokirjeessä. Ajanvaraus avataan viikolla 4. Tällä viikolla aikoja ei voi vielä varata.

Hoivakotien asukkaat saavat rokotuksen hoivakodeissa. Kotihoidon asiakkaat saavat rokotuksen nopeimmin terveysasemalla, sillä tällä hetkellä rokotetaan rokotteella, joka vaatii kylmäsäilytystä. Jos terveysasemalle saapuminen ei ole mahdollista, kotihoidon asiakkaat rokotetaan myöhemmin kotihoidon käynneillä. Tiedotamme kotona tapahtuvista rokotuksista myöhemmin, kun saatavilla on kotirokotukseen sopivia rokotteita.

Lisätietoja rokotuksista espoo.fi/koronarokotus.

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Professor Rebecca Piekkari selected as Espoo Ambassador 20222.12.2022 15:18:25 EET | Press release

Espoo has a new congress ambassador after a two-year break since Professor Rebecca Piekkari from the Aalto University School of Business was selected as the Espoo Ambassador 2022. As Espoo Ambassador, Professor Piekkari will represent Espoo's scientific excellence when travelling around the world and encourage Espoo scientists to participate in academic organisations and congresses. Professor Piekkari is the 12th Espoo Ambassador.

Professori Rebecca Piekkari on valittu vuoden 2022 Espoo Ambassadoriksi2.12.2022 15:10:00 EET | Tiedote

Espoo on saanut uuden kongressilähettilään kahden vuoden tauon jälkeen, kun Professori Rebecca Piekkari Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta valittiin vuoden 2022 Espoo Ambassadoriksi. Espoo Ambassadorina Piekkari edustaa espoolaista tieteellistä osaamista maailmalla liikkuessaan ja kannustaa espoolaisia tieteentekijöitä osallistumaan akateemisten järjestöjen toimintaan sekä kongressien järjestämiseen. Professori Piekkari on järjestyksessään 12. Espoo Ambassador.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme