Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotukset jatkuvat porrastetusti Espoossa – iäkkäiden rokotukset alkavat

Jaa

Koronarokotuksia on annettu sitä mukaa kun rokotteita on saatu Espooseen. Viikoilla 1 ja 2 on rokotettu yhteensä reilu 1400 henkilöä.

Rokotteita on annettu Espoon sairaalan, Samarian infektioterveysaseman, koronanäytteenoton, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen ensihoidon ja sosiaali- ja kriisipäivystyksen henkilöstölle. Myös vanhusten hoivakotien henkilökunnan ja asukkaiden rokotukset ovat alkaneet.

Tällä viikolla jatketaan sosiaali- ja terveydenhuollon ja ensihoidon henkilöstön rokotuksia sekä iäkkäiden hoivapalvelujen asukkaiden rokotuksia. Ensi viikolla aloitetaan kotihoidon henkilökunnan ja iäkkäiden kuntalaisten rokotukset. 

Iäkkäiden henkilöiden rokotukset

Espoon kaupunki lähettää postitse kotiin infokirjeen rokotusten alkamisesta ja ajanvarauksesta kaikille 70 vuotta täyttäneille kuntalaisille. Iäkkäät henkilöt kutsutaan rokotuksiin porrastetusti, sillä ikäluokat ovat suuria ja rokotteita on tarjolla aluksi vain rajattu määrä.

Ensimmäisenä kutsun rokotuksiin saavat tänä vuonna 85 vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat asukkaat sekä heidän omaishoitajansa ja yli 65-vuotiaat samassa taloudessa asuvat.

Aika rokotukseen varataan erillisen ajanvarausnumeron kautta tai Uudenmaan kuntien yhteisestä sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä. Rokotuksiin kutsutut saavat ohjeet ajanvaraukseen infokirjeessä. Ajanvaraus avataan viikolla 4. Tällä viikolla aikoja ei voi vielä varata.

Hoivakotien asukkaat saavat rokotuksen hoivakodeissa. Kotihoidon asiakkaat saavat rokotuksen nopeimmin terveysasemalla, sillä tällä hetkellä rokotetaan rokotteella, joka vaatii kylmäsäilytystä. Jos terveysasemalle saapuminen ei ole mahdollista, kotihoidon asiakkaat rokotetaan myöhemmin kotihoidon käynneillä. Tiedotamme kotona tapahtuvista rokotuksista myöhemmin, kun saatavilla on kotirokotukseen sopivia rokotteita.

Lisätietoja rokotuksista espoo.fi/koronarokotus.

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: tonttivarauksia liikuntapaikoille Latokaskeen ja Laajalahteen1.3.2021 10:21:22 EETTiedote

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti jatkaa Latokaskenniityssä sijaitsevan urheilutontin varausta Espoon Jääurheilun Tuki ry:lle, Olarin Voimistelijat ry:lle ja Tapiolan Voimistelijat ry:lle harjoitusjäähallin ja voimisteluhallin suunnittelua varten 30.6.2022 saakka entisin ehdoin. Varauksen jatko mahdollistaa vielä tarvittavien selvitysten ja suunnitelmien tekemisen. Hallin rakentamisen on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2022 keväällä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme