Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotus ilman ajanvarausta Entressen kirjastossa perjantaina ja torstaina 26.-27.8. ja 2.-3.9.

Jaa

Entressen kirjastossa palvelee pop up -rokotuspiste to-pe 26.–27.8. ja to-pe 2.–3.9. Pisteelle voit tulla ottamaan ensimmäisen koronarokoteannoksen ilman ajanvarausta klo 10–18. Rokotteen voivat saada kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat espoolaiset. Otathan mukaasi Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen. 

Sinulle voidaan varata samalla aika tehosterokotukseen jollekin toiselle rokotuspisteelle tai voit tulla ottamaan tehosteen 8 viikon päästä ensimmäisestä annoksesta Entressen kirjaston pop up –pisteelle. Tiedotamme, kun tehosteannoksia on saatavilla Entressessä. Huomaathan, että tällä hetkellä pop up -pisteeltä voit saada vain ensimmäisen rokoteannoksen. Emme anna tehosteannoksia.  

Rokotuspiste sijaitsee Entressen kirjastossa osoitteessa Siltakatu 11. Kirjasto sijaitsee Entressen kauppakeskuksen 3. kerroksessa. 

Pop up –rokotuksissa saat Modernan Spikevax –rokotetta Covid-19-tautia vastaan. Voit lukea lisää Spikevax-rokotteesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta

Tietoa koronaviruksesta ja koronarokotuksista THL:n sivuilla

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Tartunnanjäljityksen tilanne helpottanut Espoossa24.9.2021 16:00:10 EEST | Tiedote

Espoon tartunnanjäljityksen pitkäjänteisen työn ja saatujen lisäresurssien ansiosta viive tartunnanjäljityksessä on pienentynyt huomattavasti. Viimeisen viikon aikana sairastuneiden tartunnanjäljitys on pystytty aloittamaan pääsääntöisesti 1-2 vuorokauden kuluessa positiivisesta testituloksesta. Tavoittelemme edelleen aktiivisesti myös niitä sairastuneita, joiden positiivinen testitulos on saatu syyskuun alkupuolella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme