Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotus ilman ajanvarausta Sellon kirjastossa torstaina ja perjantaina 9.–10.9. ja 16.–17.9.

Jaa

Sellon kirjastossa palvelee pop up -rokotuspiste torstaina ja perjantaina 9.–10.9. ja 16.–17.9. Pisteelle voit tulla ottamaan ensimmäisen koronarokoteannoksen ilman ajanvarausta klo 10–18. Rokotteen voivat saada kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat espoolaiset. Otathan mukaasi Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen. Rokotus on ilmainen.

Tehosterokotteen voi tulla ottamaan 8 viikon päästä ensimmäisestä annoksesta Sellon kirjaston pop up -pisteelle. Tiedotamme, kun tehosteannoksia on saatavilla Sellossa. Huomaathan, että tällä hetkellä pop up -pisteeltä voit saada vain ensimmäisen rokoteannoksen. Emme anna tehosteannoksia.  

Rokotuspiste sijaitsee Sellon kirjastossa osoitteessa Leppävaarankatu 9. Kirjasto sijaitsee kauppakeskus Sellon Viaporintorin tasolla. Rokottaminen tapahtuu kirjaston 2. kerroksessa Sellosalin puoleisessa päädyssä. Rokotuspisteelle pääsee hissillä suoraan Leppävaarankadun 9e sisäänkäynnin tai Sellon parkkihallin kautta (hississä 3. kerros, rappu A4). 

Pop up –rokotuksissa saat Modernan Spikevax –rokotetta Covid-19-tautia vastaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallitus: Uusi esityssali Espoon kulttuurikeskukseen20.9.2021 18:36:05 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus päätti, että Espoon kulttuurikeskukseen suunnitellaan uusi esityssali tarvittavine oheistiloineen toiminnallisesti kiinteäksi osaksi nykyistä kulttuurikeskusta tavoitteena kulttuurikeskuksen toimintojen monipuolistaminen, tilojen käytön tehostaminen sekä kulttuurikeskuksen vetovoiman ja kulttuuripalvelujen saavutettavuuden lisääminen. Pääkäyttäjänä uudessa esityssalissa toimii Espoon kaupunginteatteri ja uusi esityssali korvaa Espoon kaupunginteatterin käytössä nyt olevan Revontulihallin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme