Espoon kaupunki - Esbo stad

Koronarokotusajanvaraus ruuhkautunut Espoossa – teemme takaisinsoittoja viikonloppuna

Jaa

Koronarokotusten ajanvaraus alkoi ti 26.1., jolloin avattiin sähköinen ajanvarauspalvelu koronarokotusaika.fi sekä palvelunumero p. 09 816 34800.

Olemme saaneet ajanvarauspuhelimeen paljon soittoja ja palvelumme on ruuhkautunut. Tällä hetkellä puheluja on jonossa noin 2 000. Puramme jonoa viikonlopun aikana. Takaisinsoittojonossa olevien puhelujen suuren määrän vuoksi osa puheluista voi mennä ensi viikon alkuun, mutta kaikille tullaan soittamaan takaisin. Olemme pahoillamme, että asiakkaamme joutuvat odottamaan takaisinsoittoa normaalia pidempään. Ensi viikolla puhelinpalvelussamme työskentelee enemmän henkilökuntaa.

Rokotusaikoja on saatavilla tällä hetkellä niukasti, mutta aikoja avataan sitä mukaa lisää, kun tiedetään paljonko rokotteita saadaan Espooseen.

Kuka voi varata ajan

Tällä hetkellä rokotusvuorossa ovat tänä vuonna 85 vuotta täyttävät henkilöt ja tätä vanhemmat (eli vuonna 1936 tai aiemmin syntyneet) sekä heidän omaishoitajansa, joilla on omaishoidontuen päätös. Myös samassa taloudessa asuvat yli 65-vuotiaat henkilöt voivat varata ajan. Kullekin rokotettavalle pitää varata oma rokotusaika, mutta ajat voivat olla esim. peräkkäisiä.

Iäkkäät henkilöt kutsutaan rokotuksiin porrastetusti, sillä ikäluokat ovat suuria ja rokotteita on vain rajattu määrä. Noudatamme THL:n kansallista rokotusjärjestystä.

Aikoja varataan vain rokotusvuorossa oleville

Mikäli et kuulu edellä mainittuihin ryhmiin, pyydämme, että malttaisit odottaa vuoroasi etkä vielä soittasi ajanvarausnumeroon, jotta palvelu ei ruuhkautuisi ja rokotusvuorossa olevat saisivat varattua ajan.

Rokotusaikoja voi varata puhelimitse vain koronarokotusten ajanvarausnumerosta. Pyydämme, että et ottaisi koronarokotusasioissa yhteyttä muihin Espoon kaupungin numeroihin tai palveluihin.

Kaikki rokotuksen haluavat tulevat saamaan rokotteen kansallisen rokotusjärjestyksen mukaisella vuorollaan.

Tiedotamme rokotusten etenemisestä espoo.fi/koronarokotus. Tiedotamme rokotuksista verkkosivujemme lisäksi myös esimerkiksi paikallismedioissa, kuten Länsiväylässä. Lähetämme vuorollaan kaikille tänä vuonna 70 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille espoolaisille postitse infokirjeen rokotuksista ja ohjeet ajanvaraukseen.

Tietoa puhelinpalvelun p. 09 816 34800 toiminnasta

Koronarokotusten ajanvarausnumero on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-18. Takaisinsoittoja voidaan tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Puhelun aluksi tulee valita asiointikieli (1. suomi 2. ruotsi 3. englanti). Tämän jälkeen nauhalta kuuluu lyhyt info koronarokotuksista. Jos olet yli 85-vuotias, voit jatkaa kuuntelua ja soittopyyntösi tallentuu automaattisesti. Kun kuulet nauhalta ”Käytössämme on takaisinsoittopalvelu. Soittopyyntösi on tallentunut. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Mikäli linjoillamme on ruuhkaa, soitto saattaa tulla vasta seuraavina päivinä. Kiitos soitostasi. Kuulemiin.” takaisinsoittopyyntösi on tallentunut.

Yleistä tietoa ja neuvontaa koronavirukseen ja koronarokotuksiin liittyen saat THL:n puhelinneuvonnasta. p. 0295 535 535 (avoinna arkisin 8-21 ja lauantaisin klo 9-15). Huom! Ei ajanvarausta.

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto: tonttivarauksia liikuntapaikoille Latokaskeen ja Laajalahteen1.3.2021 10:21:22 EETTiedote

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti jatkaa Latokaskenniityssä sijaitsevan urheilutontin varausta Espoon Jääurheilun Tuki ry:lle, Olarin Voimistelijat ry:lle ja Tapiolan Voimistelijat ry:lle harjoitusjäähallin ja voimisteluhallin suunnittelua varten 30.6.2022 saakka entisin ehdoin. Varauksen jatko mahdollistaa vielä tarvittavien selvitysten ja suunnitelmien tekemisen. Hallin rakentamisen on suunniteltu aloitettavaksi vuoden 2022 keväällä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme