Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronatartunnat Lyseon lukiossa ja Onkilahden yhtenäiskoulussa

Jaa

Vaasan lyseon lukiolla kahdella oppilaalla on todettu koronatartunta. Onkilahden yhtenäiskoulun yläluokilla on todettu yksi koronatartunta 2.9.

Lyseon lukio:

Lyseon lukiolla altistumiset ovat tapahtuneet 27.8 ja 30.8. Tartunnan saaneet ovat noudattaneet terveysturvallisuuteen liittyviä ohjeita (muun muassa maskin käyttö).

Altistuneita on yhteensä noin 100 ja kaikille altistuneille on ilmoitettu altistumisesta Wilma-viestillä ja kehotettu jäämään omaehtoiseen karanteeniin odottamaan terveysviranomaisten yhteydenottoa.

Oppilaitoksen toiminta jatkuu toistaiseksi lähiopetuksessa.

Onkilahden yhtenäiskoulu:

Altistuneita oppilaita on 63 ja henkilökuntaan kuuluvia kaksi.

Altistuneet on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Muiden oppilaiden koulunkäynti jatkuu normaalisti.

Koulun kaikkien oppilaiden huoltajia sekä henkilökuntaa on tiedotettu tapahtuneesta.

Yhteyshenkilöt

Lyseon lukio, rehtori Jaakko Perttu 040 5139517, jaakko.perttu@edu.vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme