Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronatartuntoja päiväkodissa, kouluissa ja oppilaitoksissa 8.9.

Jaa

Vaasassa on todettu koronatartuntoja Metsäkallion päiväkodissa, Isolahden alakoulussa, Onkilahden yhtenäiskoulussa ja Vamialla sekä altistumisia Lyseon lukiossa.

Metsäkallion päiväkodissa on todettu yksi koronatartunta 8.9. Altistuneita lapsia on 66 ja henkilökuntaan kuuluvia 14. Suljettuna on kolme päiväkotiryhmää, muu toiminta päiväkodissa jatkuu normaalisti.

Isolahden koulussa on todettu kolmella oppilaalla koronatartunta 7.-8.9. Altistuneita oppilaita on 51 ja henkilökuntaan kuuluvia viisi.

Onkilahden yhtenäiskoulun yläluokilla on todettu yksi koronatartunta 8.9. Altistuneita oppilaita on 57 ja henkilökuntaan kuuluvia kolme.

Ammatillista koulutusta Vaasassa tarjoavalla Vamialla on todettu kaksi koronatartuntaa 7.9. Altistumiset ovat tapahtuneet 31.8. Silverian tiloissa sekä Sampo-kampuksella. Altistuneita on yhteensä 22.

Vaasan Lyseon lukiossa on tapahtunut altistumisia 3.9. Yhteensä altistumisia on ollut hieman alle 60. Oppilaitoksessa altistavana ollut opiskelija on noudattanut terveysturvallisuuteen liittyviä ohjeita (muun muassa maskin käyttö).

Kaikki altistuneet päiväkodissa sekä kouluissa ja oppilaitoksissa on asetettu karanteeniin terveysviranomaisten ohjeiden mukaan. Muiden oppilaiden ja opiskelijoiden koulunkäynti jatkuu normaalisti.

Yhteyshenkilöt

Lyseon lukio, rehtori Jaakko Perttu 040 513 9517, jaakko.perttu@edu.vaasa.fi
Vamia, rehtori Åsa Stenbacka, puh. 040 750 7030, åsa.stenbacka@vamia.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Den 18 september är det hälsovårdarnas dag – de vårdar kommunbor från vaggan till graven17.9.2021 11:59:12 EEST | Tiedote

Hälsovårdarnas arbetsinsats för kommunbornas hälsa är verkligen omfattande och mångsidig. Var och en av oss har fått prata med en hälsovårdare, för de har en viktig roll när det gäller att främja kommunbornas hälsa och välmående från vaggan till graven. Hälsovårdare kan arbeta t.ex. vid mödrarådgivningen, barnrådgivningen, skol- och studenthälsovården samt inom den service som främjar seniorers hälsa.

Terveydenhoitajapäivää vietetään 18.9. – he hoitavat kuntalaisia vauvasta vaariin17.9.2021 11:54:49 EEST | Tiedote

Terveydenhoitajien työpanos kuntalaisten terveyden eteen on todella laaja ja monipuolinen. Jokainen meistä on päässyt ”terkkarin” juttusille, sillä he ovat tärkeässä roolissa kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi vauvasta vaariin. Terveydenhoitajat voivat työskennellä esimerkiksi äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä ikäihmisten terveydenedistämisen palveluissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme