Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronaviruksen altistumispaikat Vaasassa päivittyvät vaasa.fi-verkkosivulle

Jaa

Paikallisia asukkaita, yrityksiä ja mediaa muistutetaan seuraamaan tietoa koronaviruksen altistumispaikoista vaasa.fi-sivustolta. Uusia paikkoja tulee tietoon useita kertoja päivän aikana.

Vaasassa on tällä hetkellä paljon paikkoja, joissa on liikkunut koronavirustartunnan saaneita henkilöitä. Vaasan kaupungin jäljitystiimi tekee jatkuvasti selvitystyötä, ja uusia paikkoja tulee tietoon useita kertoja päivän aikana.

Listaa paikoista päivitetään säännöllisesti vaasa.fi-sivustolle, joten haluamme muistuttaa, että asukkaat, yritykset ja media seuraavat ajankohtaista tietoa tältä sivulta. Listalta poistetaan ne paikat, joiden altistumisvaarasta on kulunut yli 14 päivää. Sivulla kerrotaan myös päivämäärä ja kellonaika, jolloin tiedot on edellisen kerran päivitetty.

- Listauksessa ovat ne tiedot, jotka ovat Vaasan kaupungin jäljitystiimin tiedossa ja varmistettuja. Tilanne päivittyy koko ajan, eikä lista ole täydellinen. Tärkeintä on nyt muistaa maskin käyttö ja turvavälit kaikissa julkisissa tiloissa, painottaa johtava ylilääkäri ja tartuntataudeista vastaava lääkäri Heikki Kaukoranta.

Seuraa oloasi ja muista käyttää myös Koronavilkku-sovellusta. Ohjeita sovelluksen käyttöön: https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/ohjeita-koronavilkku-sovelluksen-kayttajille/

- Jos tulee koronaan viittaavia oireita ja tuntemuksia, tee koronavirustaudin oirearvio verkossa osoitteessa omaolo.fi. Tämän jälkeen soita tarvittaessa omalle terveysasemallesi, muistuttaa Kaukoranta.

Aikaisempi tiedote asiasta lähetettiin 8.10.

Lista altistumispaikoista on osoitteessa:
www.vaasa.fi/altistumispaikat

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme