Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronavirustartunnan saanut henkilö Vaasa-opiston kurssilla

Jaa

Vaasa-opiston aikuisten perusopetuksen opiskelijalla on todettu koronavirustartunta. Huolellisen kasvomaskin käytön ansiosta opiskelija on voinut altistaa opiskelutovereitaan tai henkilökuntaa vain ruokaillessaan Merenkurkun koulun ruokalassa 12. ja 13.10. klo 12.30-13.10. Ruokasalissa ei ole ollut samaan aikaan Merenkurkun koulun oppilaita eikä opettajia.

- Ruokasalissa on ollut samaa aikaan koronapositiiviseksi todetun henkilön kanssa muitakin Vaasa-opiston aikuisopiskelijoita. Tämän takia ruokasalissa samaan aikaan olleita pyydetään seuraamaan tarkasti mahdollisia hengitystieinfektion oireita kuten yskää, nuhaa, kuumetta tai kurkkukipua ja ottamaan tarvittaessa yhteyttä omaan terveyskeskukseen koronatestauksen järjestämistä varten. Oireita on seurattava kymmenen päivän ajan mahdollisesta altistumisesta eli 21. tai 22.10. saakka, kertoo Vaasa opiston rehtori Sannasirkku Autio.

Vaasa-opiston aikuisten perusopetuksen opiskelijoille on tiedotettu mahdollisesta altistumisesta ruokasalissa. Kaikki opiskelijat ovat tällä hetkellä etäopetuksessa.

Myös Merenkurkun koulun henkilökuntaa ja huoltajia on tiedotettu asiasta, vaikka altistumista heille ei ole tapahtunut. 

Yhteyshenkilöt

johtava rehtori Sannasirkku Autio
puh. 0400 299 826

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme