Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronavirustartunta Himalajan palvelutalossa 14.12.

Jaa

Himalajan palvelutalossa on todettu koronavirustartunta 14.12.2021. Altistuneita asukkaita sekä työntekijöitä on Kataja ja Kastanja-pienyksiköissä alustavien selvityksien perusteella yli 20 henkilöä. Jäljitystyö jatkuu edelleen ja karanteeniin asetettujen henkilöiden määrä tarkentuu selvitystyön edetessä.

Altistuneet asukkaat hoidetaan heidän omissa huoneissaan, ja he ovat tehostetussa oireseurannassa.

– Vierailuja Himalajan Katajan ja Kastanjan pienyksiköön ei ole nyt mahdollista tehdä. Muiden Himalajan pienyksiköiden sekä lyhytaikaishoidon palvelut ja vierailukäytänteet jatkuvat tässä kohtaa normaalisti, kertoo koti- ja laitoshoidon ylilääkäri Markus Råback.

Mikäli jatkotartuntoja ei seurannassa todeta, pienyksiköiden toiminta normalisoituu 21.12.2021 jolloin vierailutkin sallitaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Koti- ja laitoshoidon ylilääkäri Markus Råback, markus.raback@vaasa.fi, puh. 06 325 1111 (vaihde)

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme