Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koronavirustartunta Kuula-opistolla 14.10. ja Vasa Arbiksella 29.9.-1.10.

Jaa

Vaasan kaupungin ruotsinkielisellä kansalaisopistolla Vasa Arbiksella sekä Kuula-opistolla on ilmennyt viime viikolla ja sitä aiemmin koronavirustartunnat yhteensä kolmella henkilöllä.

Kuula-opiston opiskelijalla todettiin koronavirustartunta 14.10. Ennakoivien turvatoimien ansiosta ensisijaiset altistumiset rajoittuivat 13 henkilöön. Terveysviranomaiset ovat olleet yhteydessä ensisijaisesti altistuneisiin ja asettaneet heidät karanteeniin 14.10.

Myös Vasa Arbiksella on ollut kaksi koronavirustartuntaa kurssille osallistuneilla henkilöillä 29.9. ja 1.10. Altistuminen rajoittui muihin kurssin osallistujiin, jotka kaikki tavoitettiin ja asetettiin karanteeniin. Karanteeni päättyi 14.10. 

Sekä Vasa Arbiksella että Kuula-opistolla on toimittu koronarajoitusten mukaisesti pienryhmissä, jolloin altistuneiden määrä on pysynyt pienenä ja kaikki altistuneet on tavoitettu nopeasti.

Tällä hetkellä Kuula-opistolla opetus järjestetään joko etäopetuksena (31.10. saakka) tai ryhmät on jaettu pienryhmiin. Vasa Arbiksella on myös tehty tarvittavat muutokset toimintaan, esimerkiksi lisätty etäopetusta ja jaettu ryhmiä pienemmiksi.

Yhteyshenkilöt

Kuula-opisto, rehtori Tomas Holmström, puh. 040 554 5004,tomas.holmstrom@vaasa.fi

Vasa Arbis, rehtori Kristiina Lammi, puh. 040 551 2156, kristiina.lammi@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme