Vaasan kaupunki - Vasa stad

KORRIGERAT MEDDELANDE// Minister Henriksson kommer på biblioteksrundan till Vasa 10.7

Dela

(Ändrad tidpunkt) Under sommaren reser statsminister Antti Rinnes regering runt i landet för att diskutera regeringsprogrammet med finländarna. Justitieminister Anna-Maja Henriksson besöker Vasa stadsbibliotek onsdag 10.7.

Henriksson besöker Vasa stadsbibliotek onsdag 10.7 kl. 18.00, diskussionsmötet är öppet för alla. Syftet med diskussionerna är att redogöra för regeringens viktigaste mål och få respons på regeringsprogrammet. Publiken har också möjlighet att ställa frågor till ministern och framföra kommentarer.

Regeringsprogrammet offentliggjordes i centrumbiblioteket Ode i Helsingfors och regeringen vill nu fortsätta diskussionen med folket under en biblioteksrunda, eftersom biblioteket är en av den finländska bildningens hörnstenar och en gemensam mötesplats för alla. Biblioteket förknippas också med en bra finländsk princip: det som vi har lånat ska återlämnas i gott skick.

Närmare information och tidpunkter för alla biblioteksbesök finns på statsrådets webbsidor https://valtioneuvosto.fi/sv/biblioteksrunda och på sociala medier under hashtaggarna #kirjastokiertue #biblioteksrunda.

Medierna kan intervjua ministern efter att publiktillfället avslutats.

Kontakter

Anna-Maja Henrikssons specialmedarbetare Lisa Palm, tfn 0295 150 069, lisa.palm@om.fi

Bilder

Länkar

Om

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vasa stad

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Följ Vaasan kaupunki - Vasa stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vaasan kaupunki - Vasa stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum