HUS

Korva-, nenä ja kurkkutautien päivystys palaa Kirurgiseen sairaalaan 18.8. klo 8

Jaa

Koronaviruspotilaiden hoidon vuoksi Kirurgisesta sairaalasta väistötiloihin siirtyneiden yksiköiden paluumuutot jatkuvat.

Korva-, nenä- ja kurkkutautien päivystys siirtyy Kirurgiseen sairaalaan 18.8.2020 klo 8.00.

Myös korva-, nenä- ja kurkkutautien vuodeosasto K6 sekä korva-, nenä ja kurkkutautien leikkaus- ja päiväkirurginen toiminta palaavat Kirurgiseen sairaalaan 18.8.2020. Tuumoripoliklinikka aloitti Kirurgisessa sairaalassa 17.8.2020.

Koronaviruspotilaiden hoito Kirurgisen sairaalan vuode- ja teho-osastolla jatkuu edelleen.

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito.

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme