Isku

Koskisen Oy toimitti Iskulle kolmannen miljoonannen kuution kalustelevyä

Jaa

TIEDOTE 12.4.2018. Isku ja Koskisen Oy ovat tehneet yhteistyötä jo yli 30 vuoden ajan. Isku on keskittänyt hankintojaan Suomeen ja keskitti kaiken kalustelevyhankinnan Koskisen Oy:lle vuonna 2015. Koskisen Oy:n kalustelevytehtaan tuotantolinjalta valmistui kolmas miljoonas kuutio levyä 11.4.2018. Vuodesta 1975 asti levyä valmistanut tehdas on tätä nykyä Suomen ainoa kalustelevytehdas.

Kuvassa vasemmalta: Juha-Matti Lähteenmaa (Isku), Saku Antikainen (Isku) ja Jari Laine (Koskisen Oy).
Kuvassa vasemmalta: Juha-Matti Lähteenmaa (Isku), Saku Antikainen (Isku) ja Jari Laine (Koskisen Oy).

Kolmen miljoonan rajapyykki on paljon enemmän kuin vain levyn raaka-aineiden summa. Tuotantopäällikkö Miikka Lehtinen korostaa, että tämä määrä levyä on monen sukupolven työpanoksen tulos.

”Kalustelevytehtaan porukka on niin ammattitaitosta ja osaavaa, että se hämmästyttää joka päivä. Työntekijät pystyvät muuttumaan kehityksen mukana aina tarvittaessa. Kaikilla on kova pyrkimys tehdä parempaa ja juuri sellaista, mitä asiakas haluaa ja tarvitsee”, Lehtinen sanoo.

”Koskisen Oy on Iskulle tärkeä strateginen kumppani. Saamme Koskiselta nopealla toimitusajalla noin 35 erilaista korkealaatuista levytuotetta. Jaamme myös yhteisiä arvoja, kuten kotimaisuus ja vastuullisuus. Haluamme molemmat käyttää suomalaista puuta, ja käyttämämme puumateriaali on PEFC-sertifioitua”, sanoo iskun hankintajohtaja Juha-Matti Lähteenmaa.

Tähän mennessä kalustelevyä on Koskisella tuotettu vuosittain noin 100 000 kuutiota, mutta tulevaisuudesta kaavaillaan entistä tehokkaampaa. Tavaravirtana Iskulle toimitetaan keskimäärin vuoden jokaisena työpäivänä täysperävaunurekallinen levyä tuotantoon.

”Seuraava tavoite on se, että tutkimme mahdollisuuksia lisätä tuotantoa ja kehittää tuotetta vieläkin paremmaksi. Asiakkaalla on tärkeä rooli paitsi kalustelevyteollisuuden jatkumisessa, myös sen kehittämisessä. Asiakkaiden toivotaan myös tulevaisuudessa olevan vahvasti mukana luomassa uutta – hyvin räätälöidyt ja tarkoituksiinsa täydellisesti sopivat tuotteet ovat kaikkien etu ja tavoite”, kertoo Levyteollisuuden johtaja Juha Jalkanen.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Juha-Matti Lähteenmaa
hankintajohtaja, Isku
juha-matti.lahteenmaa@isku.com
puh. +358447923362

Jari Laine
myyntipäällikkö, Koskisen Oy
jari.laine@koskisen.com
puh. +358 40 553 4285

Kuvat

Kuvassa vasemmalta: Juha-Matti Lähteenmaa (Isku), Saku Antikainen (Isku) ja Jari Laine (Koskisen Oy).
Kuvassa vasemmalta: Juha-Matti Lähteenmaa (Isku), Saku Antikainen (Isku) ja Jari Laine (Koskisen Oy).
Lataa
Kolmannen miljoonan kuution paketti lähti Lahteen, korkealaatuisten huonekalujen valmistajalle ja 90-vuotisjuhlavuottaan viettävälle Iskulle, joka on Koskisen tärkeä strateginen kumppani.
Kolmannen miljoonan kuution paketti lähti Lahteen, korkealaatuisten huonekalujen valmistajalle ja 90-vuotisjuhlavuottaan viettävälle Iskulle, joka on Koskisen tärkeä strateginen kumppani.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku
Isku
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

029 086 3000http://www.isku.com

Isku on suomalainen Eino Vikströmin vuonna 1928 Lahteen perustama perheyritys. Iskun tuotteet ja palvelut ovat tunnettuja korkeasta laadustaan. Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita, palveluita sekä kokonaisvaltaisia sisustusratkaisuja koteihin ja kaikkiin julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon. Suomessa Isku toimii omien myynti- ja palvelukeskusten kautta. Kotimaan kattavan palveluverkoston lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä, Lähi-idässä sekä toteuttaa projekteja ympäri maailmaa. Isku on keskittänyt koko tuotannon Lahteen. Isku on sertifioinut laatu-, ympäristö ja turvallisuusjärjestelmänsä ja ne ovat ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-standardien mukaiset. Lisäksi Iskulla on oman tuotannon kattava PEFC (CoC) järjestelmä eli kaiken Iskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotettua.

Koskisen konserni on kansainvälinen puutuoteteollisuuden perheyritys, joka työllistää lähes 1 100 henkilöä, joista 1 000 kotimaassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 270 miljoonaa euroa. Tästä vientiin meni yli puolet. Koskisen tuotantolaitokset sijaitsevat Järvelässä, Hirvensalmella, Vierumäellä, Venäjällä ja Puolassa. Konsernin puunhankinnasta vastaa Koskitukki Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku

Antti Keskisen Grip-sohvalle Isku 90 -muotoilukilpailun voitto16.5.2018 13:00:00 EESTTiedote

TIEDOTE 16.5.2017. Iskun 90-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetyn muotoilukilpailun voitti Antti Keskisen hoito- ja senioriympäristöihin sekä vanhenevan väestön koteihin suunnittelema Grip-sohva. Toiseksi tuli Timo Ripatin Light-neuvottelutuoli, ja jaetulle kolmannelle sijalle Petteri Häkkisen Uno-tuotesarja ja Simo Serpolan monitila‐ ja oppimisympäristöihin soveltuva pyöreä tilanjakaja Seed. Yleisöäänestyksen voitti Petteri Häkkisen suunnittelema Uno.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme