Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund on Vuoden työpaikkaohjaaja 2018

Jaa

Vaasan kaupungin koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund on palkittu Vuoden työpaikkaohjaajaksi 2018. Tunnustuksen on myöntänyt Suomen oppisopimusosaajat ry 29.10.2018.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

– Tämä oli iloinen yllätys, että tällainen tunnustus myönnetään ja annetaan, hymyilee palkittu koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund.

– Hyvä työpaikkaohjaaja kuuntelee, ohjaa ja opastaa. Toimin työpaikkaohjaajajana oman tulosalueeni opiskelijoille. Suon heille vapauden toteuttaa opinnäytetyönsä haluamallaan tavalla. Toimin heidän ohjaajana ja mentorina. Olemme nostaneet oppisopimusopiskeluun liittyvät kehittämistehtävät ja projektit nimenomaan meidän työelämästämme, jotta ne palvelisivat koko tulosaluettamme, jatkaa Holmlund.

Holmlund kannustaa työpaikkaohjaajana opiskelijaa rohkeuteen

Holmlundin ehdokkuuden puolesta esitetyissä perusteluissa, hänen kerrotaan antavan opiskelijalle luvan laittaa itsensä likoon ja miettiä rohkeitakin avauksia. Holmlund on työpaikkaohjaajana aina tarvittaessa käytettävissä keskusteluun ja tukena ohjauksessa. Hän myös luottaa opiskelijansa osaamiseen ja itseohjautuvuuteen.

Holmlund on ohjannut vastuullisena työpaikkaohjaajana 16 erikoisammattitutkinto-opiskelijaa.

Holmlund on vahvasti markkinoinut kollegoilleen oppisopimusta erittäin mahtavana mahdollisuutena ja omalla panoksellaan myötävaikuttanut oppisopimuksen lisääntymiseen omassa organisaatiossaan.

Leif Holmlund on myös itse suorittanut lisäopintoja oppisopimuskoulutuksena ja valmistuu Vamiasta 5.11.2018 Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon.

Palkitseminen on osa valtakunnallista oppisopimusviikkoa

Suomessa vietetään valtakunnallista oppisopimusviikkoa 5.-11.11.2018 samaan aikaan Euroopan Unionin European Vocational Skills Weekin kanssa. Viikkoon liittyen Suomen oppisopimusosaajat ry (Opso ry) palkitsivat ansioituneet vuoden oppisopimusopiskelijan, -työnantajan, -työpaikkaohjaajan sekä yrittäjäoppisopimusopiskelijan.

Muita palkittuja ovat oppisopimusopiskelijat Leevi Unkuri ja Elia Kinnunen (Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda), työnantaja Ravintola Töölön Sävel / Arberesh Zerza , Helsinki (Stadin ammattiopisto) ja yrittäjäoppisopimusopiskelija Anu Bindar, Kotka (Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto).

www.oppisopimus.fi
http://vamia.fi/oppisopimus

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Oppisopimuspäällikkö Peter Beijar, Vamia, puh. 040 523 3023, peter.beijar@vamia.fi
Koti- ja laitoshoidon johtaja Leif Holmlund, puh. 0400 737 332, leif.holmlund@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme