Kotimaan Energia

Kotimaan Energia palkitsee uskolliset asiakkaansa ilmaisella sähköllä

Jaa

Kotimaan Energia palkitsee pitkäaikaiset asiakkaansa rahanarvoisella edulla. Uskollisille asiakkaille kertyy tunti ilmaista sähköä joka päivä. Ensi vuoden aikana asiakas voi enimmillään tienata yli parin viikon sähköt ilmaiseksi.

Kotimaan Energia palkitsee uskolliset asiakkaansa ilmaisilla sähkötunneilla. Enimmillään asiakkaalle kertyy 365 tuntia ilmaista sähköä vuosittain - eli käytännössä asiakas saa parin viikon sähköt ilmaiseksi.

Ilmaisia sähkötunteja kertyy asiakkaalle kalenterivuoden aikana heti edun aktivointipäivästä alkaen. Kalenterivuoden aikana kertyneet tunnit hyvitetään asiakkaan sähkölaskussa seuraavana kesänä. Tämän vuoden aikana asiakkailla on mahdollista tienata yli 180 sähkötuntia.

- Haluamme ilahduttaa uskollisia asiakkaitamme palkitsemalla heitä ilmaisella sähköllä pitkäaikaisesta asiakkuudesta. Valitettavan usein asiakashankinnassa nähdään valtavasti vaivaa, mutta kun asiakas on saatu, annetaan olla, sanoo Kotimaan Energian asiakkuusjohtaja Sanna Lemmetty.

Ilmainen sähkötunti edellyttää sähköistä asiakasviestintää sekä sähkölaskun maksamista joko e-laskulla tai sähköpostilaskulla.

Ilmainen sähkötunti-etu aktivoidaan osoitteessa www.kotimaanenergia.fi/uskollisuus

Yhteyshenkilöt

Sanna Lemmetty
Asiakkuusjohtaja
sanna.lemmetty@kotimaanenergia.fi
040 7093777

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa, joka on yhdistelmä vesi-, tuuli- ja aurinkosähköä. Lisäksi teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa, jonka tekee ansiokasta työtä Itämeren puhdistamiseksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotimaan Energia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme