Espoon kaupunki - Esbo stad

Kotinurkilta kallioille: Espoon luontokohteet -kirjan julkistamistilaisuus 26. elokuuta Haltiassa

Jaa

Kotinurkilta kallioille: Espoon luontokohteet -kirjan päivitetty painos julkaistaan 26. elokuuta Luontokeskus Haltiassa. Tilaisuus on osa Suomen luonnon päivää sekä Espoo-päivää, ja sen järjestää Espoon kaupunki.

Kirjan kansi
Kirjan kansi

Aika: 26.8.2017 klo 13.15
Paikka: Luontokeskus Haltia (os. Nuuksiontie 84), Haltia-Sali

Kirjan ovat toimittaneet Katrin Aia ja Pirkko-Liisa Merikoski.

Kotinurkilta kallioille -opas esittelee kuvin ja kartoin noin 300 luontokohdetta kattaen lähes kaikki Espoon luonnonsuojelualueet, luontotyyppeinä suojellut alueet, luontopolut, merkittäviä luonnonmuistomerkkejä, geologisia kohteita, vanhoja perinnemaisemia ja virtavesiä. Kirjan upeat valokuvat ja havainnolliset kartat opastavat lukijan tutustumismatkalle lähiluontoon, metsiin ja meren saarille.

Kolmanteen, tarkistettuun painokseen on lisätty parikymmentä uutta luontokohdetta sisältäen Espoon 550-juhlavuoden metsänsuojelutavoitteiden mukaan rauhoitetut alueet. Lisäksi kohteiden rajauksia on tarkistettu ja karttoja uusittu. Luontokohteiden yhteyteen on lisätty tunnuskuva, joka kertoo miksi kohde on säilyttämisen arvoinen.

ISBN 978-951-857-521-7, sidottu, 360 s., 20 euroa.

Kirjaa saa ostaa Luontokeskus Haltiasta, Espoon luontotalo Villa Elfvikistä sekä WeeGee-talon museokaupasta. Kirjaa voi selata Espoon verkkosivuilta: www.espoo.fi/kotinurkiltakallioille

Mobiiliversion kirjasta voi ladata CityNomadi applikaation kautta. Kohteet löytyvät myös Metsähallituksen retkikartta -palvelusta

Kirjanjulkistustilaisuus on osa Suomen Luonnon päivän sekä Espoo-päivän tapahtumia. Tilaisuus on kaikille avoin, eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

Ritva Lindroos
Työpäällikkö
puh. 050 4141 066
ritva.lindroos@espoo.fi

Kuvat

Kirjan kansi
Kirjan kansi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme