Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group ehdokkaaksi European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa

Jaa

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group on valittu eurooppalaisen pörssiyrityskilpailun Star of 2017 -sarjan palkintoehdokkaaksi. Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat yltäneet toimialallaan poikkeukselliseen taloudelliseen menestykseen, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti.

Viidettä kertaa järjestettävässä European Small and Mid-Cap Awards -kilpailussa palkitaan pörssiyrityksiä, jotka soveltavat liike-elämän parhaita käytäntöjä ja kannustavat menestyksekkäällä esimerkillään muita pk-yrityksiä listautumaan. Palkintoja jaetaan neljässä sarjassa.

European Small and Mid-Cap Awards -kilpailun järjestävät Euroopan komissio, johtavat eurooppalaiset arvopaperipörssit sekä Euroopan pörsseihin listautuneiden yritysten etujärjestö EuropeanIssuers.

”Ehdokkuus Star of 2017 -sarjassa on suuri kunnia Kotipizza Groupille. Se osoittaa, että yrityksemme tarina ja viesti vastuullisuudesta on huomattu ja otettu hyvin vastaan myös kansainvälisesti”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

”Pk- ja kasvuyritykset ovat tärkeässä asemassa Euroopan talouden, työllisyyden ja kilpailukyvyn rakentamisessa. On hienoa, että Kotipizza Group voi inspiroida nousevia tähtiä johtamaan toimintaansa tavoitteellisemmin ja hakemaan kasvua pääomamarkkinoilta”, Tervanen sanoo.

Tällä hetkellä Kotipizza Groupin omistuksesta noin 47 prosenttia on muilla kuin suomalaisilla sijoittajilla.

Kaikkien kilpailusarjojen voittajat julistetaan joukkoon European Small and Mid-Cap Awards 2017 -juhlagaalassa 22. marraskuuta 2017 Brysselissä.

Lisätietoja kilpailusta: http://www.europeansmallandmidcapawards.eu 

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Tommi Tervanen
Kotipizza Group
tommi.tervanen@kotipizzagroup.com
p. puh. 0207 716 743

Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas
Kotipizza Group
antti.isokangas@kotipizzagroup.com
p. 040 511 3799

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Hermannin rantatie 2 B
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group kehittää fast casual -ravintolakonsepteja franchising-liiketoimintamallilla. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Kotipizza Oyj, hankinta- ja logistiikkayhtiö Helsinki Foodstock Oy ja Chalupa Oy, joka hallinnoi meksikolaistyyppistä Chalupa-ravintolaketjua. Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle heinäkuussa 2015 ensimmäisenä suomalaisena franchising-ketjuna. Yrityksen markkina-arvo on kolminkertaistunut ja sen osakkeen hinta noussut merkittävästi vuosina 2015–2017. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2016 oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.

Kotipizza

Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2016 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2016 oli 89,9 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme