Kotipizza Group Oyj

Kotipizza Group yksityissijoittajien suosikki pienistä pörssiyhtiöistä

Jaa

Kotipizza-ketjun emoyhtiö Kotipizza Group on valittu parhaaksi sijoituskohteeksi pienten pörssiyhtiöiden sarjassa Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa. Yksityissijoittajat valitsevat kilpailussa Suomen luotettavimmat ja houkuttelevimmat pörssiyhtiöt.

Yksityissijoittajan valinta -kilpailun järjestävät Suomen Pörssisäätiö, Kreab ja Messukeskus. Vuosittain järjestettävällä kilpailulla pyritään nostamaan yksityissijoittajien arvostusta ja kiinnittämään huomiota yhtiöiden sijoittajaviestinnän laatuun. Kilpailussa palkitaan yrityksiä neljässä sarjassa.

”Voitto pienten pörssiyhtiöiden sarjassa on suuri kunnia Kotipizza Groupille. Se osoittaa, että yksityissijoittajat ovat ottaneet hyvin vastaan viestimme vastuullisuudesta, edelläkävijyydestä ja kasvun luomisesta”, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

”On hienoa, että Kotipizza Group voi inspiroida muita yrityksiä toimimaan rohkeasti ja viestimään avoimesti”, Tervanen sanoo.

Palkinnot jaettiin tänään Sijoitus Invest 2017 -tapahtumassa. Kotipizza voitti pienten pörssiyhtiöiden sarjan myös viime vuonna. Tällä hetkellä Kotipizza Groupin omistuksesta noin 11 prosenttia on yksityissijoittajilla ja 48 prosenttia muilla kuin suomalaisilla sijoittajilla.

Myös Star of 2017 -palkinto Kotipizzalle

Kotipizza Group voitti 22.11. Star of 2017 -sarjan European Small and Mid-Cap Awards -pörssiyrityskilpailussa. Sarjassa palkitaan yrityksiä, jotka ovat yltäneet toimialallaan poikkeukselliseen taloudelliseen menestykseen, osoittaneet vahvaa kasvupotentiaalia ja toimineet vastuullisesti.

Brysselissä järjestetyssä kilpailussa palkittiin pieniä ja keskisuuria eurooppalaisia pörssiyrityksiä, jotka soveltavat liike-elämän parhaita käytäntöjä ja kannustavat menestyksekkäällä esimerkillään muita pk-yrityksiä listautumaan. Viidettä kertaa järjestetyssä kilpailussa jaettiin palkintoja neljässä sarjassa. Kotipizza on ensimmäinen kilpailussa ykkössijan saavuttanut suomalainen yritys.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group Oyj
Hermannin rantatie 2 B
00580 HELSINKI

http://www.kotipizzagroup.com/fi/

Kotipizza Group Oyj
Kotipizza Group kehittää fast casual -ravintolakonsepteja franchising-liiketoimintamallilla. Konsernin yhtiöihin kuuluvat Kotipizza Oyj, hankinta- ja logistiikkayhtiö Helsinki Foodstock Oy ja Chalupa Oy, joka hallinnoi meksikolaistyyppistä Chalupa-ravintolaketjua. Kotipizza Group listautui Helsingin pörssin päälistalle heinäkuussa 2015 ensimmäisenä suomalaisena franchising-ketjuna. Yrityksen markkina-arvo on kolminkertaistunut ja sen osakkeen hinta noussut merkittävästi vuosina 2015–2017. Kotipizza Groupin liikevaihto tilikaudella 2016 oli 66,6 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen EBITDA 6,73 miljoonaa euroa.

Kotipizza
Kotipizza on suomalainen, vuonna 1987 perustettu pizzaketju, jolla oli tilikauden 2016 lopussa 257 ravintolaa. Kotipizza-ketjun ravintoloiden myynti tilikaudella 2016 oli 89,9 miljoonaa euroa. Yli 99 prosenttia Suomen Kotipizza-ravintoloista on franchising-toimintaperiaatteella toimivia itsenäisten franchising-yrittäjien johtamia ravintoloita. Franchising-yrittäjä saa käyttöönsä testatun ja kannattavan liikeidean sekä valmiin tuotteen ja tuotemerkin, ketjun tietotaidon ja muut yhteistyön edut.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kotipizza Group Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme