Vaasan kaupunki - Vasa stad

Koulut alkavat 12.8.

Jaa

Koulutyö Vaasan peruskouluissa alkaa torstaina 12.8.2021. Perusopetus järjestetään kaikille oppilaille lähiopetuksena koulun lukujärjestyksen mukaisesti.

Kouluissa noudatetaan turvallisuus- ja hygieniavaatimuksia, jotta kouluun olisi kaikkien turvallista tulla. Mahdollisista muista rajoituksista ilmoitetaan perheille suoraan Wilman kautta.

Koulutiensä aloittaa tänä syksynä yhteensä 650 ekaluokkalaista.

Vaasan peruskoulujen lukuvuosi alkaa torstaina 12.8.2021 ja päättyy lauantaina 4.6.2022. Ensimmäisen luokan oppilaiden koulupäivä alkaa klo 9.00. Muut oppilaat aloittavat päivän oman koulun ilmoituksen mukaisesti.

Katso koulujen työajat lukuvuodelle 2021–2022

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme