Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Kouluterveyskyselyn tulokset julki – Helsingin raportti ilmestyy viikolla 43.

Jaa

Kouluterveyskyselyn vuoden 2021 perustulokset on julkaistu. Tulokset ovat saatavilla Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilla. Helsingin raportti ilmestyy viikolla 43.

Kuva: Riku Pihlanto (c) City of Helsinki.
Kuva: Riku Pihlanto (c) City of Helsinki.

Perustulokset ovat saatavilla maksutta sähköisen tulospalvelun kautta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilla.

Tulospalvelussa indikaattorit on ryhmitelty seitsemään aihealueeseen, kuten hyvinvointiin, osallisuuteen ja vapaa-aikaan, kasvuympäristön turvallisuuteen sekä koulunkäyntiin ja opiskeluun. Tietoa on saatavilla 4. ja 5. luokkalaisista, 8. ja 9. luokkalaisista sekä 1. ja 2. vuosikurssin lukiolaisista ja ammatillisen koulutuksen opiskelijoista. Tuloksia on mahdollista tarkastella alueittain, koulutusasteittain ja sukupuolen mukaan. Alueiden tilannetta voi verrata muiden kuntien, maakuntien tai koko maan tilanteeseen. Osasta indikaattoreista on tarjolla seurantatietoa vuodesta 2006 alkaen.

Helsingin kaupunki tekee erillisen kuntakohtaisen raportin Kouluterveyskyselyn tuloksista. Kyseisessä julkaisussa käsitellään laaja-alaisesti helsinkiläislasten ja -nuorten hyvinvointia ja terveyttä uusien tulosten pohjalta sekä nostetaan esille keskeisimmät myönteiset ja huolestuttavat seikat hyvinvoinnin osalta. Raportti julkaistaan viikolla 43.

Helsingin kaupunkitietoyksikkö tekee laaja-alaista kaupunki­tutkimusta ja huolehtii kaupungin tilasto­toiminnan perustieto­varannoista, tilasto­julkaisuista sekä tieto­palvelusta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suvi Määttä, tutkija, Helsingin kaupunki, kaupunkitieto, p. 040 5887891, suvi.maatta@hel.fi

Viestinnän yhteyshenkilö:

Katri Lehtonen, viestintäsuunnittelija, Helsingin kaupunki, viestintäosasto, p. 040 1677302, katri.lehtonen@hel.fi

Kuvat

Kuva: Riku Pihlanto (c) City of Helsinki.
Kuva: Riku Pihlanto (c) City of Helsinki.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki esitteli Pekingin designviikoilla vastuullista ja älykästä arkea – osin virtuaalisesti toteutettuun ohjelmaan tutustui yli 10 000 festivaalivierasta7.10.2021 13:05:00 EEST | Tiedote

Helsingin ohjelma Pekingin designviikoilla syyskuussa keräsi yli 10 000 osallistujaa paikan päälle ja virtuaalisille alustoille. Beijing Design Weekin näyttelyhalliin rakennettu installaatio ja siellä järjestetty ohjelma toivat esiin helsinkiläisen hyvän arjen rakennuspalikoita, kestävää kaupunkikehitystä ja koulutuksen innovaatioita. Helsingin teemojen hengessä myös installaation materiaalit ja kalusteet pääsevät festivaalin jälkeen uusiokäyttöön.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme